ΕΛΗΞΕ - ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ & ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΟΛΙΒΕΡ ΚΑΙ ΠΟΤΕΡ - ΤΟ ΠΙΓΚΟΥΙΝΑΚΙ ΧΑΘΗΚΕ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Αγαπάμε τα παιδικά βιβλία, όσο κι εσείς! Για αυτό λοιπόν σήμερα έχουμε βιβλιοκριτική και διαγωνισμό για το βιβλίο "Όλιβερ και Πότερ - Το πιγκουινάκι χάθηκε" της Κλερ Φρίντμαν  από τις Εκδόσεις Ψυχογιός!

Ο Όλιβερ, η Ρούμπι και ο Πότερ είναι φίλοι αχώριστοι. Κάνουν μαζί τα πάντα, αλλά η πιο αγαπημένη τους συνήθεια είναι να πηγαίνουν στον ζωολογικό κήπο. Μια συνηθισμένη όμως μέρα συμβαίνει κάτι ασυνήθιστο στο αγαπημένο τους μέρος: ένας μικρός πιγκουίνος, ο Πιπ, απογοητευμένος από το νέο του σπίτι, το σκάει. Το μυστήριο της εξαφάνισής του αναλαμβάνουν να εξιχνιάσουν οι τρεις, καλοί φίλοι. Ωστόσο στην πορεία η φιλία τους δοκιμάζεται, καθώς μπαίνει ανάμεσά τους ο εγωισμός. Από τη στιγμή όμως που μετά την εξαφάνιση του Πίπ γίνεται άφαντος και ο Πότερ, τα δύο παιδιά, ο Όλιβερ κι η Ρούμπι ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους, για να ξαναβρούν τους φίλους τους!

Το ύφος της γραφής του βιβλίου "Όλιβερ και Πότερ - Το πιγκουινάκι χάθηκε" είναι απλό και κατανοητό, χωρίς μεγάλες προτάσεις, για να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών αναγνωστών, αλλά και να αποτυπώνονται τα νοήματα στη μνήμη τους. Πρόκειται για ένα όμορφο βιβλίο με πολύχρωμη εικονογράφηση και ζωηρά χρώματα σε κάθε σελίδα, μέσα από την οποία οι ήρωες ζωντανεύουν με μοναδικό τρόπο κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων αναγνωστών... Προσωπικά μάς άρεσε πολύ!

Το βιβλίο ανήκει στη σειρά Εικονογραφημένα παιδικά βιβλία και απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3+ ετών.


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα αντίτυπο του βιβλίου "Όλιβερ και Πότερ - Το πιγκουινάκι χάθηκε" της Κλερ Φρίντμαν! Ευχαριστούμε θερμά τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Ψυχογιός στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 27/4/2018 έως 3/5/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Ο νικητής θα ενημερωθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλει μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρου θα γίνει ως εξής: Αν ο νικητής κατοικεί στον νομό Αττικής, θα πρέπει να το παραλάβει από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Ψυχογιός (Εμμ. Μπενάκη 13-15, Αθήνα). Αντιθέτως, αν ο νικητής κατοικεί στην επαρχία, θα το παραλάβει με courier και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Ψυχογιός!
9. Το δώρo δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Ελευθερία Τσάτσου από το missfreemommy

________________________________________________________________________________________________

Η Ελευθερία Τσάτσου είναι σύζυγος, μητέρα, παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, blogger. Λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.

Update
Νικήτρια:
βασω χρηστιδου




Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!