ΒΙΒΛΙΟΚΡΙΤΙΚΗ: ΠΑΣΧΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ)

Μύρισε Άνοιξη, το Πάσχα πλησιάζει, οι διακοπές αρχίζουν, ώρα για παιχνίδι!

Έτσι προλογίζει ο Χρήστος Δημόπουλος το βιβλίο του "Πάσχα με τον Χρήστο" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Ψυχογιός και έτσι ακριβώς είναι! Σήμερα λοιπόν έχουμε βιβλιοκριτική!


Κλείνουν τα σχολεία και από τη μια τα παιδιά χαίρονται που δεν θα έχουν μάθημα, όμως από την άλλη τελικά  βαριούνται στο σπίτι και δεν ξέρουν τι να κάνουν... Οι μαμάδες πάλι τρέχουν και δεν φτάνουν με τις δουλειές αλλά και τις προετοιμασίες ενόψει του Πάσχα και δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν μαζί τους. Ωστόσο τα παιδιά προηγούνται! Επιβάλλεται λοιπόν να αφιερώσουμε λίγο ποιοτικό χρόνο μαζί με τα παιδιά... Πώς όμως;


Με το βιβλίο "Πάσχα με τον Χρήστο" και με λίγα υλικά που υπάρχουν στο σπίτι τα παιδιά μπορούν να κάνουν 24 εύκολες, πασχαλινές κατασκευές και δραστηριότητες μαζί με τους γονείς τους, όπως λαγουδάκια, αυγά, λαμπάδες και καλαθάκια. Περιλαμβάνονται άλλωστε αναλυτικές οδηγίες βήμα βήμα για κάθε κατασκευή και ζωηρή εικονογράφηση που τραβάει το βλέμμα των παιδιών!


Επίσης τα παιδιά μπορούν από μόνα τους να απασχοληθούν με παιχνίδια του τύπου βρείτε τις διαφορές, λαβύρινθος, λύστε το σταυρόλεξο, αποκαλύψτε την κρυμμένη εικόνα, χρωματίστε το λαγουδάκι, κ.α. Εμείς πήραμε τα χρώματά μας και άλλα υλικά και διασκεδάσαμε πολύ με το συγκεκριμένο βιβλίο, αλλά και τις ημέρες του Πάσχα οπωσδήποτε θα απασχοληθούμε περισσότερες ώρες στο σπίτι, στη βόλτα, στο ταξίδι! 



Το βιβλίο "Πάσχα με τον Χρήστο" είναι κατάλληλο για ηλικίες 3+.


Γράφει η Ευαγγελία Παπαρίζου από το forhappymoments.gr

 ________________________________________________________________________________________________

Η Ευαγγελία Παπαρίζου είναι η καλλιτέχνης της παρέας, καθώς επιμελείται εξ ολοκλήρου το περιοδικό, αν και έχει σπουδάσει φυσιοθεραπεία και παιδαγωγικά! Σίγουρα τα άρθρα της θα τα λατρέψετε, αφού έχει έναν μοναδικό τρόπο να αναλύει τα πράγματα!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!