ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤHN “ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΓΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ 3+” ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΕΞΥΠΝΟΥΛΗΣ ΤΗΣ AS COMPANY

Σε προηγούμενο post μάθαμε με το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Ρούχα & Εποχές" από τη σειρά Εξυπνούλης της AS Company! Σήμερα μαθαίνουμε με την "Ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια 3+"!


Καθώς μεγαλώνουν τα παιδιά, αυξάνονται κι οι απαιτήσεις τους. Και στον τομέα "δημιουργική απασχόληση" καλούμαστε οι γονείς να ανακαλύπτουμε διαρκώς τρόπους και παιχνίδια που προάγουν τη δημιουργικότητα και τη φαντασία τους αλλά και παιχνίδια που τους κινούν το ενδιαφέρον, ώστε να μη βαριούνται!


Η "Ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια 3+" από τη σειρά Εξυπνούλης της AS Company είναι ένα τέτοιο παιχνίδι που κρατά σε εγρήγορση τα παιδιά οξύνοντας τη λογική και την παρατηρητικότητά τους και ταυτόχρονα διδάσκοντας! Ανήκει στην κίτρινη σειρά του Εξυπνούλη για ηλικίες 3+ και περιέχει 60 εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Ειδικότερα περιλαμβάνει 30 εικονογραφημένες κάρτες διπλής όψης με έντονα χρώματα που στοχεύουν στην κατανόηση διαφόρων εννοιών (καιρός, φύση, χρώματα, σχήματα, οχήματα και πολλά ακόμα) και ένα στυλό που μιλά και φωτίζεται! Επίσης συνοδεύεται και από έναν οδηγό, ο οποίος εξηγεί αναλυτικά ποιος είναι ο στόχος της κάθε ερώτησης, ενώ είναι κατάλληλο και για αγόρια και για κορίτσια. 


Ο μικρός μου λάτρεψε το συγκεκριμένο παιχνίδι από την πρώτη κιόλας στιγμή! Παρόλο που δεν έχουμε κλείσει ακόμα τα 3, μπορεί άνετα να απασχοληθεί με αυτό. Το στυλό-μπανάνα του Εξυπνούλη που το συνοδεύει είναι εκείνο που κλέβει τις εντυπώσεις. Μιλά και φωτίζεται το καπέλο του μόνο, όταν η απάντηση είναι σωστή! Και φυσικά είναι πολύ εύκολο στη χρήση του! Πραγματικά το λατρέψαμε κι οι δυο!!!




Την "Ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια 3+" από τη σειρά Εξυπνούλης μπορείτε να τη βρείτε εδώ ή να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να την κερδίσετε παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Familives με δώρο 3 εκπαιδευτικά παιχνίδια "Ρούχα & Εποχές 2+" ή "Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια 3+" ή "Σχολείο Α Β Γ 6+" από την AS Company!



Γράφει η Ελευθερία Τσάτσου από το missfreemommy

________________________________________________________________________________________________

Η Ελευθερία Τσάτσου είναι σύζυγος, μητέρα, παιδαγωγός προσχολικής αγωγής, blogger. Λατρεύει τα ταξίδια και τη φωτογραφία.


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!