ΥΓΙΕΙΝΟ ΠΑΓΩΤΟ CHOCOLATE & CHOCO CHIP

Σήμερα ετοιμάζουμε το πιο εύκολο, νόστιμο και πάνω απ' όλα υγιεινό παγωτό Chocolate & Choco Chip (χωρίς ζάχαρη, κρέμα γάλακτος, τρανς λιπαρά, συντηρητικά και παγωτομηχανή) για το γιορτινό τραπέζι του Δεκαπενταύγουστου!


Υλικά:
- 2 ώριμα αβοκάντο (200 γρ. χωρίς φλούδα και κουκούτσια)
- 400 ml γάλα καρύδας (κονσέρβα και όχι ψυγείου)
- 80 γρ. κακάο
- 1 κ.γ. φυσική βανίλια
- 200 ml σιρόπι αγαύης 
- 100 γρ. σταγόνες σοκολάτας 

Εκτέλεση: 
1. Καθαρίζουμε τα αβοκάντο και τα τοποθετούμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε το γάλα καρύδας, το κακάο, τη βανίλια και την αγαύη. Χτυπάμε για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να ομογενοποιηθεί. Δοκιμάζουμε και προσθέτουμε και άλλη αγαύη, εάν το επιθυμούμε. Προσθέτουμε τις σταγόνες σοκολάτας και ανακατεύουμε.

2. Βάζουμε λαδόκολλα σε ένα μακρόστενο σκεύος και αδειάζουμε το μείγμα μας. Παγώνουμε στην κατάψυξη.

3. Αφήνουμε για λίγη ώρα έξω να ξεπαγώσει, πριν σερβίρουμε.

*Αρχική δημοσίευση της συνταγής εδώ.


Γράφει η Ευαγγελία Βλασσοπούλου από τα Νόστιμες & υγιεινές συνταγές και Καλλιτεχνικές Δημιουργίες

 ___________________________________________________________________________________________________________________________

Η Ευαγγελία Βλασσοπούλου είναι σύζυγος, μαμά δύο κοριτσιών, προγραμματίστρια, εργαζόμενη στον τραπεζικό τομέα και craft & food blogger που δε σταματά να δημιουργεί. Είναι οπαδός του υγιεινού τρόπου ζωής και της υγιεινής αλλά και ωμοφαγικής διατροφής. Το food blog της ήταν υποψήφιο για τα βραβεία ΒΗΜΑGourmet 2016 στην κατηγορία Best Special Diet! Το σύνθημά της είναι ότι "Τα υγιεινά φαγητά μπορούν να είναι και πολύ νόστιμα".


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!