ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ; (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)

Στο Familives αγαπάμε και στηρίζουμε το παιδικό βιβλίο! Αρχίζει σήμερα διαγωνισμός για το βιβλίο "Ποιος έκλεψε τον ήλιο;" της Κλαίρης Γεωργέλλη από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος!Κάπου πολύ μακριά από εδώ και λίγο πιο πέρα από εκεί, σε ένα μικρό χωριό, είχαν όλοι αποκοιμηθεί. "Ξυπνήστε!" λάλησε ο κόκορας, όπως κάθε πρωί. Μα ο ήλιος είχε εξαφανιστεί! Όλοι τότε είχαν μπερδευτεί! Ποιος έκλεψε τον ήλιο... και γιατί; 


Ένα υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο για μικρά παιδιά που περνάει όμορφα μηνύματα στους μικρούς μας φίλους. Με πρωταγωνιστές τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών κάθε σελίδα είναι μοναδική φτάνοντας σε ένα διασκεδαστικό τέλος με έναν «λαμπερό ήλιο» να εμφανίζεται ξανά! Ιδανικό παραμύθι για ανάγνωση πριν από τον νυχτερινό ύπνο! 


Θα ήταν παράλειψη να μην τονιστεί το όμορφο εξώφυλλο του βιβλίου με έντονα χρώματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μικρών παιδιών! Το συγκεκριμένο βιβλίο ανήκει στη σειρά: Εικονογραφημένα βιβλία για παιδιά (3+ ετών).
Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Ποιος έκλεψε τον ήλιο" της Κλαίρης Γεωργέλλη! Ευχαριστούμε θερμά για τη δωροθεσία!


Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ.

* Προαιρετικά κάντε κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες Familives και Εκδόσεις Παπαδόπουλος στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 7/7/2017 έως 14/7/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού. 
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή των δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν εντός Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το Βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Παπαδόπουλος στην Αθήνα, οδός Μασσαλίας 14, καθημερινά τις ώρες 9:00-18:00. Οι νικητές που κατοικούν εκτός Αττικής θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς από τις Εκδόσεις Παπαδόπουλος και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον δωροθέτη.
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

 _____________________________________________________________________________________________________
Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.


Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr

Update:
Νικητές
Nick Xrisantas
Lena Zarzabidou

Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!