SUMMER 2017 | 80’s ARE BACK...

Μαθαίνουμε μαζί τις τάσεις στη μόδα για τη νέα σεζόν "Summer 2017" με βασικό σύνθημα 80’s are Back…

➤ Ρομαντικό Floral
Το ρομαντικό floral ξαναχτυπά σε αέρινα φορέματα, μάξι φούστες ακόμη και σε κοστούμια για τις πιο τολμηρές! 


➤ Κεντήματα
Ακόμη και το πιο οικονομικό κομμάτι αποκτά άλλη αξία με λίγα κεντήματα! Από τις μεγαλύτερες τάσεις τις φετινής σεζόν τα κεντήματα υπάρχουν παντού κυρίως σε denim, παπούτσια και αξεσουάρ, κάνοντας κάθε πρωινή casual εμφάνιση να μοιάζει όλο και πιο ιδιαίτερη.


➤ Statement Ρίγες
Αυτή την άνοιξη οι ρίγες είναι παντού! Οριζόντιες, κάθετες ακόμη και σε έντονα μοτίβα. Δώστε έμφαση κυρίως σε ριγέ μπλουζάκια και πουκαμίσες, που μπορείτε εύκολα να συνδυάσετε.


➤ Φόρεμα – ΠουκάμισοΈνα κομμάτι 2 σε 1 που φέτος θα φορεθεί πολύ! Ένα outfit που μπορεί να σας συνοδέψει από το πρωί ως το βράδυ.


➤ Ώμοι έξω
Σε μπλούζες και φορέματα αναδεικνύουν την πιο sexy και chic πλευρά μας προκαλώντας ένα μυστήριο γύρω από τη θηλυκότητά μας. 


➤ Βολάν
Τα βολάν επιστρέφουν και προσδίδουν ακόμη περισσότερη θηλυκότητα στα outfit μας. Τολμήστε τα στα μανίκια, σε φούστες ακόμη και αξεσουάρ αλλά προσοχή στις υπερβολές.


➤ Διαφάνειες
Μία από τις πιο προκλητικές τάσεις τις φετινής μόδας, που μπορούμε ωστόσο να φέρουμε στα μέτρα μας, φορώντας διάφανα μπλουζάκια συνδυασμένα από κάτω με φανελάκια ή τα πολύ αγαπημένα μας bralette.


➤ Bra Top & Κορσέδες
Φορεμένα ως μπλούζα, πάνω από μπλούζα ή πουκάμισο. Με τον σωστό συνδυασμό μπορείτε να πετύχετε ένα στητό στήθος και μια πιο εκλεπτυσμένη σιλουέτα.


➤ Σκισίματα & Ασυμμετρία
Όσες έχετε στη ντουλάπα σας φούστες ασύμμετρες ή με βαθιά σκισίματα, βγάλτε τες ξανά στο προσκήνιο, αφού το sexy αυτό trend επιστρέφει και φέτος!


Γράφει η Τόνια από το Tonia Makeup Diaries (guest post)


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!