ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ

Macintosh HD:Users:gkanel:Documents:DORA:ESHOP:Children-celebrating-birthday-party:O6I0VN0.jpg 

Σίγουρα έχετε ακούσει πολλές φορές ότι τα πάρτι γενεθλίων είναι μια καλή ευκαιρία να τονώσουμε την αυτοεκτίμηση του κάθε παιδιού.  Κάνοντάς τα να αισθανθούν βασιλιάδες ή βασίλισσες αντίστοιχα εκείνη την ημέρα είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορείτε να τους δώσετε. Αλλά από πού πρέπει να ξεκινήσουμε;


Θέμα:
Πολλοί γονείς αισθάνονται πιο άνετα ξεκινώντας με ένα θέμα γύρω από το οποίο μπορούν να οργανώσουν προσκλήσεις, διακοσμήσεις, παιχνίδια, χειροτεχνίες ακόμα και τον μπουφέ. Τόσο εσείς όσο και το παιδί σας θα απολαύσετε τις στιγμές αναζητώντας το θέμα του πάρτι.

Καλεσμένοι και προσκλήσεις:
Θα πρέπει να κάνετε μαζί με το παιδί μια λίστα των καλεσμένων σας, ενώ τις προσκλήσεις μπορείτε να τις ετοιμάσετε είτε μόνοι σας ή να τις προμηθευτείτε από κάποιο κατάστημα. Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερο τη διαδικασία δημιουργώντας μόνα τους τις προσκλήσεις με διάφορα υλικά που θα τους προμηθεύσετε. Και φυσικά μην ξεχνάτε ότι εκτός από τις βασικές πληροφορίες, όπως την ώρα, την ημερομηνία κλπ. να αναφέρετε και τις ειδικές λεπτομέρειες, όπως “φέρε το μαγιό σου” ή  “οι γονείς θα πρέπει να συνοδεύουν τα παιδιά”.

Τοποθεσία πάρτι:
Αν νομίζετε ότι το σπίτι σας δεν είναι το ιδανικό μέρος για το πάρτι σας, υπάρχουν αρκετές επιλογές. Μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με την ηλικία του παιδιού κάποια παιδική χαρά, ένα πάρκο, ένα εστιατόριο φιλικό προς τα παιδιά, κάποιο αγαπημένο χώρο, όπως γήπεδο ποδοσφαίρου, σχολή μπαλέτου, μουσεία κλπ.

Διακόσμηση:
Η ατμόσφαιρα είναι το παν. Αφού έχετε επιλέξει το θέμα, χρησιμοποιήστε λίγη από τη δημιουργικότητα σας και ετοιμάστε ένα σκηνικό αντάξιο του θέματος.

Οργάνωση και βοήθεια:
Τα πάντα είναι πολύ πιο εύκολα, αν έχετε βοήθεια – ο σύζυγος,  ένας συγγενής, ένας γείτονας ή κάποιος φίλος σίγουρα μπορεί να βοηθήσει με τη διακόσμηση, την τακτοποίηση των πραγμάτων ή τις λεπτομέρειές του πάρτι.

Δεν χρειάζεται να δαπανήσετε πολλά χρήματα, για να έχετε ένα επιτυχημένο πάρτι, καθώς μην ξεχνάτε ότι τα παιδιά θέλουν απλά να παίξουν!

Γράφει η Δώρα Πετρίδου από το Pretty Party Ideas