ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΣ #2 ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ

Γνωρίστε σήμερα την γραφίστα του περιοδικού μας, τον άνθρωπο πίσω από την υπέροχη εικόνα, που κάθε τρίμηνο βλέπετε στις οθόνες σας, την Ευαγγελία Παπαρίζου.
  • Πες μας λίγα λόγια για εσένα.

Είμαι σύζυγος του Δημήτρη τα τελευταία 4 χρόνια και μαμά της Ιωάννας τους τελευταίους 10 μήνες!! Σπούδασα φυσικοθεραπεία στην αγαπημένη μου πόλη Θεσ/κη αλλά τα παιδαγωγικά με κέρδισαν όπου σπούδασα μετά και ασχολήθηκα με αυτόν τον τομέα αργότερα. Εδώ και κάτι μήνες έφυγα από την Αθήνα και επαναπατρίστηκα στη Λιβαδειά.

  • Ποια είναι η σχέση σου με το χώρο του blogging;


Ως καλλιτεχνική φύση με σπουδές και σε μουσική, μου άρεσε να τραβάω φωτογραφίες, να τις επεξεργάζομαι ψηφιακά, και στη συνέχεια ξεκίνησα να δημιουργώ ψηφιακά άλμπουμ όπου και ήταν ο λόγος που ξεκίνησα το For happy moments. Στην πορεία δημιουργήθηκε το familives όπου ασχολούμαι από τότε με το στήσιμό του και γενικότερα με το γραφιστικό κομμάτι. Έκτοτε επιμελούμαι καλλιτεχνικά τα παραμύθια της Καίτης Μιχαλοπούλου όπως επίσης και το τριμηνιαίο e-magazine "Όνειρα Τέχνης από Γυναίκες Δημιουργούς".


  • Πες μας πέντε πράγματα που αγαπάς.

Μου αρέσει η φωτογραφία,η ζαχαροπλαστική καθώς και να τρώω γλυκά, μου αρέσει η μουσική, το να τραγουδάω, να παίζω επιτραπέζια, να κάνω κατασκευές, να χορεύω παραδοσιακούς χορούς, να παίζω με την Ιωάννα...και μάλλον πέρασα τα πέντε προ πολλού…

Ποιο είναι το μότο σου;

Έχει ο Θεός!!!!

Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια;

Σε πέντε χρόνια από τώρα θέλω καταρχάς να είμαστε καλά στην υγεία μας οικογενειακώς, να υπάρχει εργασία, να έχω κάνει τουλάχιστον άλλο ένα παιδάκι...μην πω δύο, τα περιοδικά που συνεργάζομαι να πάνε τόσο καλά και να τα μάθουν πολύς κόσμος και τι να πω....αυτά!


Ευχαριστούμε πολύ Ευαγγελία !! Καλή συνέχεια!