ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ #3 ΔΩΡΑ ΠΕΤΡΙΔΟΥ

Γνωρίστε σήμερα τη Δώρα Πετρίδου! Είναι η ... ψυχή των πάρτυ και των εκτυπώσιμων, αφού και στο περιοδικό, αλλά και στο site της Pretty Party Ideas, μας προμηθεύει με όλες τις ιδέες και τα υλικά για τα πιο καταπληκτικά πάρτυ, για μικρούς και μεγάλους!


  • Πες μας λίγα λόγια για εσένα.


Είμαι μητέρα δίδυμων κοριτσιών, μένω στην Αθήνα και είμαι γραφίστρια.
Πριν γεννηθούν οι μικρές μου δούλευα σε γραφείο που διοργάνωνε εκδηλώσεις και συνέδρια. Τα τελευταία δυο χρόνια έχω δημιουργήσει το ηλεκτρονικό κατάστημα www.prettypartyideas.com με πλούσια συλλογή από είδη διακόσμησης πάρτυ & εκδηλώσεων


  • Ποια είναι η σχέση σου με το χώρο του blogging; 

Η απόφαση να δημιουργήσω το blog προέκυψε μετά τη γέννηση των κοριτσιών, αρχικά προσπαθώντας να βρω ιδέες για τη βάφτιση και στη συνέχεια για τα πρώτα τους γενέθλια.
Έχοντας συγκεντρώσει πολύ υλικό, αποφάσισα να το μοιραστώ με τις υπόλοιπες μαμάδες και όχι μόνο!
Όμως όλο αυτό προχώρησε ένα βήμα πιο πέρα με την δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος με την ονομασία PRETTY PARTY IDEAS, που θα ήθελα να σας γνωρίσω και εύχομαι να το αγαπήσετε το ίδιο!!


  • Πες μας πέντε πράγματα που αγαπάς.

1) Να ταξιδεύω
2) Το καλό φαγητό
3)Τις κατασκευες
4) Τη θάλασσα
5)Τα λουλούδια


  • Ποιο είναι το μότο σου; 

Ότι μπορείς να κάνεις σήμερα μην το αφήνεις για αύριο…


  • Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια; 

Εύχομαι να μπορώ να ασχολούμαι με το blog για αρκετό καιρό ακόμα, να γίνει τόσο ενημερωμένο που οποιοσδήποτε ψάχνει ιδέες και θέματα για εκδηλώσεις να ανατρέχει πρώτα σε αυτό. Και φυσικά να συνεχίσω να  αναζητώ νέα, ιδιαίτερα και ξεχωριστά προϊόντα για την συλλογή του www.prettypartyideas.com 

  • Πες μας κάτι για το κλείσιμο!

Θα περιμένω με χαρά να σας εξυπηρετήσω!

Ευχαριστούμε πολύ Δώρα !! Καλή συνέχεια!