ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ ΜΑΣ #1 ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΓΓΕΛΟΥ

Από σήμερα θα σας παρουσιάσουμε έναν έναν όλους τους αρθρογράφους του περιοδικού μας, για να γνωρίσετε καλύτερα τους ανθρώπους πίσω από τις λέξεις. Θα ξεκινήσουμε με τη Βασιλική Αγγέλου.


  • Πες μας λίγα λόγια για εσένα.

Τσαχπίνα, ετών 31, επαγγελματικά ασχολούμαι με το Digital Marketing εδώ και πολλά χρόνια. Μικρή ήμουν πολύ κλειστός χαρακτήρας, μεγαλώνοντας "άνοιξα" σιγά-σιγά. Η καθημερινότητά μου φέτος μοιράζεται ανάμεσα στη δουλειά μου, το μεταπτυχιακό μου, το θέατρο, το εθελοντικό δίκτυο Διαβάζω για τους Άλλους όπου βοηθάω ως υπεύθυνη ΜΜΕ και βέβαια τους ανθρώπους που αγαπώ.

  • Ποια είναι η σχέση σου με το χώρο του blogging; 
Δεν έχω κάποιο δικό μου blog αλλά ουσιαστικά με το blogging ασχολούμαι έμμεσα για επαγγελματικούς λόγους. Διατηρώ επαγγελματικά blogs στις εταιρείες όπου εργάζομαι, διαβάζω πολλά blog posts μέσα στην ημέρα και γενικά μου αρέσει που ο καθένας μπορεί να έχει τη δική του φωνή και να πει τα δικά του ενδιαφέροντα πράγματα.


  • Πες μας πέντε πράγματα που αγαπάς.
Τους ανθρώπους μου, τα ταξίδια, το θέατρο, τις καλές ιστορίες που διαβάζω στα βιβλία ή σε blogs, την ηρεμία που μου δίνει το σπίτι μου.


  • Ποιο είναι το μότο σου; 
Δεν μου έρχεται κάτι... μήπως δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο;

  • Πώς φαντάζεσαι τον εαυτό σου σε πέντε χρόνια; 
Δύσκολη ερώτηση, τα πιο πολλά όνειρά μου έχουν αλλάξει με τα χρόνια. (Αποφεύγω να απαντήσω- το έχετε καταλάβει, έτσι;)

  • Πες μας κάτι για το κλείσιμο!
Φαίνονται απλές ερωτήσεις αλλά δυσκολεύτηκα αρκετά!

Ευχαριστούμε πολύ Βασιλική !! Καλή συνέχεια!