ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ 2016

credits: Μαριάννα Δίγκα 
Αν ήθελες να ζωγραφίσεις τις εποχές με ανθρώπινη μορφή, το καλοκαίρι σίγουρα θα είναι ένα μικρό παιδάκι. Ξυπόλητο, με κοντό παντελονάκι, καπελάκι στα σγουρά μαλλάκια του, με μια φέτα από καρπούζι στο χέρι, καταμεσήμερο, κάτω από τη σκιά μιας κληματαριάς… Κι αν η εικόνα σου μπορούσε να είχε και ήχο, θα άκουγες την εκκωφαντική συναυλία των τζιτζικιών, που θα τη διέκοπταν μόνο τα κελαηδίσματα από τα πουλάκια και ο ήχος του κύματος που σκάει, από την κοντινή παραλία…

Διαβάστε το καλοκαιρινό τεύχος που κυκλοφορεί πατώντας εδώ!

Καλοκαιράκι… Γεμάτο εικόνες, γεύσεις και αρώματα, ξεγνοιασιά και χαρούμενα χρώματα στη διάθεση, στο σπίτι, στα ρούχα, στο φαγητό και τα φρούτα.

Καλοκαιράκι, ελληνικό καλοκαιράκι… Με το μπλε του ουρανού και της θάλασσας να απλώνεται και να φτάνει μέχρι το σαλόνι του σπιτιού μας και να τρυπώνει μέσα στην ταραγμένη, από τις σκοτούρες καρδιά μας για να τη φωτίσει.

Διαβάστε το καλοκαιρινό τεύχος που κυκλοφορεί πατώντας εδώ!

Με όλες αυτές τις εικόνες, τα χρώματα, τις γεύσεις, τα αρώματα, τους ήχους και το λαμπερό ήλιο του ελληνικού καλοκαιριού, γεμίσαμε τις σελίδες του καλοκαιρινού μας τεύχους. Ιδέες για να ζήσετε και να νιώσετε όλη τη μαγεία του καλοκαιριού, σε κάθε στιγμή του, μαζί με την οικογένεια και τους αγαπημένους σας!

Το τεύχος μας αυτό σηματοδοτεί την έναρξη της δεύτερης χρονιάς κυκλοφορίας του Familives. Πριν ένα χρόνο το Familives μπήκε στις οθόνες και στις καρδιές μας… Με πολλή λαχτάρα κι αγωνία, άπειρα ξενύχτια και διαβουλεύσεις, συζητήσεις και προετοιμασία ετοιμάστηκαν τα τέσσερα προηγούμενα τεύχη, που τα αγκαλιάσατε και τα αγαπήσατε! Αυτή η δική σας ανταπόκριση είναι η κινητήριος δύναμη που κάνει όλη την παρέα του Familives να συνεχίζουμε με όρεξη και μεράκι αυτή την προσπάθεια!

Σας ευχαριστούμε που μένετε δίπλα μας και μην ξεχνάτε… τα καλύτερα έρχονται!

Να έχετε ένα υπέροχο καλοκαίρι!

Διαβάστε το καλοκαιρινό τεύχος που κυκλοφορεί πατώντας εδώ!