Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΙΖΕΛΙ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ ΕΛΠΙΔΑ


Η Θέατρο ΡΕΤΡΟ επενδύει στην 'εταιρική κοινωνική ευθύνη' και πραγματοποιεί τη δράση 'Παραστάσεις Αυξημένης φροντίδας'.

Στην συγκεκριμένη δράση οι παραστάσεις παρουσιάζονται σε χώρους μη συμβατικούς και αναμενόμενους, εκτός από τον συμβατικό χώρο του θεάτρου. Στόχος είναι να προσεγγίσουμε το παιδικό κοινό που αντικειμενικά δεν έχει την δυνατότητα να έρθει να παρακολουθήσει τις παραστάσεις μας στο θέατρο και διαμενει σε χώρους όπως ιδρύματα, ορφανοτροφεία, φυλακές, νοσοκομεία.


Στα πλαίσια αυτής της πρωτοβούλιας την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016 το θεατρικό έργο για νήπια 'Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι' της Μαργαρίτας Κυραγιάννη παρουσιάστηκε στον Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ, του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο.

Η παράσταση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια πολύ τρυφερή ατμόσφαιρα και τα παιδιά ανταποκρίθηκαν στην παράσταση με χαρά και ενθουσιασμό. Από τις ωραιότερες στιγμές της παραμονής μας στον 'Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ' ήταν το θεατρικό παιχνίδι μετα το τέλος της παράστασης που μας έδωσε την ευκαιρία να παίξουμε όλοι μαζί και να γνωριστούμε!

 Θερμές ευχαριστίες στην κοινωνική υπηρεσία και στις εκπαιδευόμενες κοινωνικούς λειτουργούς Δωματά Μαρία και Παπαδημητρίου Νατάσα, του Ξενώνα ΕΛΠΙΔΑ για την φιλοξενία τους, τη ζεστή συμπεριφορά τους και την εγκάρδια υποδοχή τους στην παρασταση.
Καλή συνέχεια στο σπουδαίο έργο σας.

 Η θεατρική παράσταση 'Η πριγκίπισσα & το μπιζέλι' απευθύνεται σε νήπια 3 έως 6 ετών παίζεται & στα Ελληνικά & στα Αγγλικά, διαρκεί 40 λεπτά & μετά την παράσταση ακολουθεί θεατρικό παιχνίδι διάρκειας 30 λεπτών. Η παράσταση περιοδεύει εντός και εκτός Αττικής για να πεί την ιστορία της σε όσα περισσότερα παιδιά γίνεται!

Η παράσταση έχει τη δυνατότητα μεταφοράς σε όλους τους χώρους.
Ημέρομηνίες & τιμές παραστάσεων κατόπιν συννενόησης.
Κρατήσεις_21 1010 4750 & 6983 434 636
E: info@theatroretro.eu U: www.theatroretro.eu F: 'Θέατρο ΡΕΤΡΟ'