SUNDAYS’S BRUNCH ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΣΤΟΝ MELIARTOS

Η κυριακάτικη βόλτα με τα παιδιά στο κέντρο έχει ξεχωριστή γεύση! Στα Sunday’s brunches του Meliartos οι μικροί διασκεδάζουν παρέα με τους έμπειρους παιδαγωγούς της Nannuka και οι μεγάλοι χαλαρώνουν στο café-εστιατόριο. Ένα πεντανόστιμο ραντεβού γεύσεων και δημιουργίας σε προσιτή τιμή! Από τις 7/2 και κάθε Κυριακή (στις 12 μ.-4 μ.μ.) για όλο τον Φεβρουάριο, τα παιδιά έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο στέκι στον ημιώροφο του πολυχώρου γεύσεων Meliartos.




Μια χαρούμενη γωνιά όπου θα απασχολούνται από τους αξιολογημένους συνεργάτες της Nannuka. Θα φτιάχνουν μάσκες και ζωάκια από χαρτί αλλά και δώρα για τους γονείς τους. Θα μεταμορφώνονται σε μικρούς σεφ για να δημιουργήσουν κουλουράκια, λαχταριστά melicakes και σοκολατένια γλειφιτζούρια. Το Meliartos kids corner με δραστηριότητες από τη Nannuka κάθε εβδομάδα φέρνει και κάτι διαφορετικό.


Όλα αυτά ενώ οι μεγάλοι χαλαρώνουν συζητώντας και απολαμβάνοντας τις νοστιμιές Meliartos στο ολοκαίνουργιο café-εστιατόριό του. Σε μια σύγχρονη και φωτεινή σάλα, με ανοιχτή θέα στη ζωή της πόλης, στην περαντζάδα της Ερμού και Αιόλου. Στο μπουφέ θα φιγουράρουν γλυκές και αλμυρές γεύσεις, με βάση ελληνικές συνταγές και ποιοτικές πρώτες ύλες: Καγιανάς με τριμμένη φέτα και σαλάτα. Ομελέτα με παστράμι Καρδίτσας και τυριά Μυτιλήνης. Πεντανόστιμα πιτάκια με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο, με γέμιση σπανάκι και φέτα, αλλά και με κοτόπουλο και καραμελωμένα κρεμμύδια. Τάρτες με άρωμα Ελλάδας (λαδένια Κιμώλου, ντάκος). Μπουγάτσα με κρέμα, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και κανέλλα ή σοκολάτα. Σπιτική γαλατόπιτα. Και φυσικά, μυρωδάτος καφές (καπουτσίνο, εσπρέσο, γαλλικός, ελληνικός κ.λπ.) και ανάμεικτοι φυσικοί χυμοί φρούτων. Ειδικές προτάσεις για τα παιδιά: πιτσάκια με γαλοπούλα, κασέρι και σάλτσα φρέσκιας ντομάτας, πιτάκια με χειροποίητο φύλλο κουρού Meliartos και φέτα Μυτιλήνης, καθώς και κρουασάν.

Και η τιμή; Υπέροχα γλυκιά: € 14 για κάθε ενήλικα και € 6 το κάθε παιδί.

MELIARTOS
Ερμού 65 και Αιόλου, Αθήνα
210 3237379
www.meliartos.gr
info@meliartos.gr