ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ - Η ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Εντυπωσιακά ξεκίνησε το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας».
Η κοινωνική ευαισθησία της διοίκησης της ΔΕΘ- HELEXPO, προσφέρει νέες, μειωμένες τιμές εισιτηρίων για τους ανέργους και τις οικογένειές τους.

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η «πρεμιέρα» του «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας» στο HELEXPO MAROUSSI κατά το πρώτο Σαββατοκύριακο της λειτουργίας του. Με την αθρόα προσέλευση των επισκεπτών να ξεπερνά κατά πολύ τις προσδοκίες των διοργανωτών και τον συμβολικό αριθμό των 10.000 ατόμων το διήμερο 7- 8 Νοεμβρίου, η πορεία του κορυφαίου και πιο γλυκού θεματικού πάρκου της χώρας ξεκινά με τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις. Στο μεταξύ, εκατοντάδες παιδιά χάρηκαν από κοντά τις διάφορες θεματικές ενότητες την Δευτέρα 9 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο των οργανωμένων επισκέψεων των σχολείων τους. Υπενθυμίζουμε ότι οι μαζικές κρατήσεις κατά το ωράριο λειτουργίας των σχολείων τις καθημερινές ημέρες της εβδομάδας, είναι σχεδόν sold out, μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου. Το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό υποδέχεται φυσικά, με χαρά και άφθονη καλή διάθεση και τους μεμονωμένους επισκέπτες με την παρέα τους.


Η διοίκηση της ΔΕΘ-HELEXPO, στο πλαίσιο της ευαισθησίας που επιβάλλουν οι πραγματικές συνθήκες στην κοινωνία, αποφάσισε να προσφέρει μειωμένες τιμές εισιτηρίων και για τους ανέργους και τις οικογένειές τους. Έτσι, πέρα από το εισιτήριο στην προνομιακή τιμή των 5 ευρώ που μπορούν να προμηθεύονται οι δικαιούχοι με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας τους, οι οικογένειες με άνεργο γονέα μπορούν να επωφεληθούν από την ειδική τιμή των 15 ευρώ για το οικογενειακό εισιτήριο που ενσωματώνει επιπλέον έκπτωση 5 ευρώ σε σχέση με την κανονική τιμή του οικογενειακού εισιτηρίου (20 ευρώ). Η προσφορά για τους ανέργους και τις οικογένειές τους, ισχύει μόνο για δυο ημέρες την εβδομάδα και συγκεκριμένα την Τρίτη και την Πέμπτη.Το μεγάλο γεγονός του χειμώνα στον χώρο της οικογενειακής ψυχαγωγίας, το «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», υποδέχεται σε καθημερινή βάση τους φίλους της σοκολάτας, τους νέους, τις παρέες και τους ελεύθερους επισκέπτες, που σπεύδουν από όλες τις γωνιές της χώρας να βιώσουν την μαγική εμπειρία του κορυφαίου θεματικού πάρκου.