ΔΥΟ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ MAKE-A-WISH ΕΛΛΑΔΑΣ

Μία ιδιαίτερη και μοναδική αναγνώριση του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος επεφύλασσε ο παγκόσμιος Οργανισμός Make-A-Wish στο συνέδριό του, που πραγματοποιήθηκε στο Los Angeles στις 20-23 Οκτωβρίου και στο πλαίσιο του οποίου γιορτάστηκαν τα 35 χρόνια από την ίδρυση του φιλανθρωπικού ιδρύματος. Δύο πολύ ξεχωριστές διακρίσεις με την παρουσία 1.200 εργαζομένων και εθελοντών από όλες τις πολιτείες της Αμερικής και τις 50 χώρες στις οποίες έχει παρουσία το Make-A-Wish, τίμησαν τη λειτουργία του Οργανισμού στην Ελλάδα! Δύο βραβεία, ένα «Καλύτερης Ομαδικής Προσπάθειας» και ένα ακόμη «Ανθεκτικότητας σε δυσμενείς συνθήκες», είναι αυτά που τον ανέβασαν στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου.


  •  Βραβείο «Καλύτερης Ομαδικής Προσπάθειας (Team Effort Award)»: απονεμήθηκε από τον CEO και President του Make-A-Wish, Jon Stettner στην Πρόεδρο του Οργανισμού Αναστασία Μανιά για το πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής, ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε με έμπνευση της Ελλάδας και σήμερα έχει υιοθετηθεί από αρκετές ακόμη χώρες. Ο Οργανισμός το υλοποιεί με μία πολύ συντονισμένη προσπάθεια και την οργανωμένη συμβολή περισσότερων των 300 ατόμων εδώ και 17 χρόνια. Το εν λόγω βραβείο είναι μία διεθνής αναγνώριση των ικανοτήτων μίας ομάδας που πράττουν με μεράκι και θέληση να κάνουν τα αδύνατα δυνατά.



  • Βραβείο «Ανθεκτικότητας σε δυσμενείς συνθήκες (Resilience Award)»: θεσμοθετήθηκε για πρώτη φορά στο όνομα ενός παιδιού Ευχής που έχασε τη μάχη με τη ζωή και του πατέρα του που ίδρυσε το Make-A-Wish India. Πρόκειται για το βραβείο Gandhar Joshi Resilience Award και αφορά στην αντοχή που έχει επιδείξει ο Οργανισμός στην Ελλάδα εκπληρώνοντας κάθε χρόνο και περισσότερες Ευχές, παρόλη την οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας! Αυτό είναι ένα βραβείο που δόθηκε με την ευκαιρία της μεγάλης Ευχής, που εκπλήρωσε το Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος τον περασμένο Μάιο, αυτής του Χρυσοβαλάντη που θέλησε μέσα από έναν φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και EURO 2004 να ενισχύσει το νοσοκομείο που τον έκανε καλά!


Σχετικά με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.450 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει!    

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το έργο του οργανισμού στην Ελλάδα, επικοινωνήστε :
Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)
Καραϊσκάκη 23 & Λ. Βουλιαγμένης, Γλυφάδα
Τηλ. 210-9637660