LICE FREE SET ΤΗΣ FREZYDERM ΚΑΙ ΨΕΙΡΕΣ ΜΑΚΡΙΑ

Η Frezyderm, μεριμνώντας για την ασφάλεια και την προστασία των μικρών μας φίλων, προτείνει μια ολοκληρωμένη αντιφθειρική αγωγή με φυτικά συστατικά, τo Lice Free Set, η οποία θα απομακρύνει άμεσα τις ψείρες από το κεφαλάκι των παιδιών. Το Lice Free Shampoo σε συνδυασμό με τη Lice Free Lotion και το ειδικό χτενάκι για την απομάκρυνση της ψείρας είναι απόλυτα ασφαλή για την ευαίσθητη επιδερμίδα της κεφαλής των παιδιών, καθώς δεν περιέχουν τοξικά βιοκτόνα και συντηρητικά Parabens. Επιπλέον ως Ιατροτεχνολογικά Βοηθήματα , λειτουργούν με μηχανικό τρόπο για την απομάκρυνση της ψείρας εξασφαλίζοντας τη μη απορρόφηση των συστατικών τους από τον οργανισμό.

Οι ψείρες ακμάζουν κατά την επιστροφή των μαθητών στο σχολείο, ειδικά σε ηλικίες από 3 έως και 12 ετών. Η εκτεταμένη χρήση φθειροκτόνων και αντιφθειρικών σκευασμάτων τα τελευταία χρόνια έχει οδηγήσει τις ψείρες στην ανάπτυξη μηχανισμών αντοχής στα διάφορα χημικά συστατικά, με αποτέλεσμα να μειώνεται η δράση τους. Η αποτελεσματικότητα, όμως, του Lice Free Set στηρίζεται στα αιθέρια έλαια από Tea Tree, Γεράνι και Λεβάντα και στα φυτικά εκχυλίσματα Καλέντουλας και Acetum, που σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα ενεργά συστατικά του, αντιμετωπίζει και απομακρύνει τις ψείρες με φυσικό τρόπο. Η δράση του Lice Free Set, λειτουργεί σε όλα τα στάδια ζωής της ψείρας, κόνιδα, νύμφη και ενήλικη, γεγονός που το καθιστά απόλυτα αποτελεσματικό.

Συγκεκριμένα, το Lice Free Set ακινητοποιεί την ενήλικη ψείρα, με αποτέλεσμα να μην καταφέρνει να μεταφερθεί από την τρίχα στο κεφάλι για να τραφεί και στη συνέχεια να αναπαραχθεί. Επίσης, παρεμποδίζει την ανάπτυξη της ψείρας από νύμφη σε ενήλικη, διακόπτοντας την αναπνευστική οδό της και, τέλος, διαλύει την κόλλα χιτίνης που συγκρατεί την κόνιδα στην τρίχα. Παράλληλα, το Lice Free Set καταπραΰνει το κεφαλάκι των παιδιών από τον κνησμό και τους ερεθισμούς που προκαλεί η φθειρίαση, έχει αντιφλεγμονώδη δράση και χάρη στα Μικροσφαιρίδια, που δρουν ως φορείς των συστατικών, προσφέρει παρατεταμένη αποτελεσματικότητα ακόμη και μετά το μπάνιο.

Με το Lice Free Set της Frezyderm το κεφαλάκι των παιδιών απαλλάσσεται από ψείρες και κόνιδες φυσικά, αποτελεσματικά και με ασφάλεια και το παιχνίδι των μικρών φίλων ξεκινά άφοβα!