ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ - ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΤΥΠΩΣΙΜΑ

Έφτασε πάλι η εποχή που τα σχολεία ξεκινάνε, τι πιο όμορφο λοιπόν από το να μοιραστώ με όλους εσάς δωρεάν εκτυπώσιμα που μπορούν να κάνουν την καθημερινότητα των παιδιών ακόμα πιο ξεχωριστή!!
Πάντα μου άρεσε το σχολείο και σίγουρα τα παρακάτω διακοσμητικά που σας προτείνω με κάνουν να το αναπολώ ακόμα περισσότερο.







Το πρώτο δωρεάν εκτυπώσιμο σετ είναι από το  Sarah Hope Designs & το  Catch my Party και μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.










Το δεύτερο δωρεάν εκτυπώσιμο σετ είναι από το Printabelle & το Catch my Party είναι σχεδιασμένο πάνω σε κραφτ χαρτί που το κάνει ακόμα πιο όμορφο και ξεχωριστό ...μπορείτε να το βρείτε εδώ.






Ετικέτες για το κολατσιό των παιδιών μας που θα τα κάνει να νιώσουν ότι τα σκεφτόμαστε και να χαμογελάσουν από το The Suburban Mom και θα τα βρείτε εδώ και από το Honey Jumble εδώ.





Ετικέτες για την τσάντα Lego Star Wars  από το  Living Locurto που θα λατρέψουν όλα τα αγόρια και θα τα βρείτε εδώ.








Για τις πιο καλλιτεχνικές μαμάδες υπάρχουν πολύ όμορφα  scrapbook σετ από το Blog Train Blog  που θα τα βρείτε εδώ και θα μπορέσετε να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία και να δημιουργήσετε ..

Σελιδοδείκτες με θέμα την αγαπημένη ταινία Frozen από το Teachers Pay Teachers που θα βρείτε εδώ.








Σελιδοδείκτες με την κοκκινοσκουφίτσα και το λύκο από το Madame Citron για μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά που θα βρείτε εδώ.







Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο 2ο τεύχος του περιοδικού Familives!!
Γράφει η Δώρα από prettypartyideas.com