ΟΣΑ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΜΑ

http://www.queen.gr
Σα μαμάδες είναι στο αίμα μας να νομίζουμε πως είμαστε καλύτερες σε όλα. Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν και κάποια πράγματα που οι μπαμπάδες υπερέχουν!

Ένας μπαμπάς θα αφήσει το παιδί του να ρισκάρει.
Και όχι απλά θα το αφήσει αλλά θα το προτρέψει να σκαρφαλώσει σε ένα δέντρο, σε αντίθεση με τη μαμά που δε θα το κάνει ποτέ. Γιατί? Γιατί η μαμά έχει την αίσθηση της προστασίας από όταν ακόμη το είχε στην κοιλιά της.
Οι ειδικοί όμως μας λένε πως το να ρισκάρει ένα παιδί είναι απαραίτητο για την ανάπτυξή του.

Ένας μπαμπάς εμπιστεύεται περισσότερο τον εαυτό τουΕίναι στη φύση των αντρών να εμπιστεύονται το ένστικτό τους. Το ίδιο κάνουν και με τα παιδιά, δεν έχουν τις ίδιες ανησυχίες και φοβίες με μια μαμά.
Η μαμά πιο ευαίσθητη ως ων θέλει πάντα να κάνει το σωστό με τα παιδιά, θέλει πάντα να είναι η καλύτερη και η πιο σωστή.

Ένας μπαμπάς δεν αγχώνεται ποτέ για μικροπράγματαΟ μπαμπάς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το ναταιριάξει τα ρούχα, τον ενδιαφέρει μόνο να ντύσει το παιδί του.
Οι ειδικοί λένε πως μια μαμά θέλει τα πάντα στην εντέλει, παρόλα αυτά τέτοιες λεπτομέρειες που της προκαλούν άγχος θα μπορούσε να τις αποφύγει.

Ένας μπαμπάς συμπεριφέρεται σαν παιδίΈνας  μπαμπάς θα μπουσουλήσει, θα κυλιστεί με το παιδιί στις λάσπες, γενικά δε χάνει ευκαιρία να παλιμπαιδίσει. Αυτό που είναι κερδίζει τα παιδιά.
Ενώ η μαμά με τις καθημερινές της υποχρεώσεις δε μπαίνει σε αυτή τη διαδικασία και ας μην ξεχνάμε ότι παίρνει το ρόλο της μάνας πιο σοβαρά και υπεύθυνα οπότε δεν αφήνεται τόσο χαλαρή.

Ένας μπαμπάς διαλέγει τις μάχες τους 
Ένας μπαμπάς δε θα κάτσει να τσακωθεί με το παιδί για όλα όσα συμβαίνουν, σε αντίθεση με μια μαμά, η οποία όντας πιο συναισθηματική πέφτει σε αυτή την παγίδα χωρίς να αντιλαμβάνεται από την αρχή πως κάποιες μάχες έτσι κι αλλιώς είναι χαμένες.