ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΗ (ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΥΡΑ)

Εξπρές διαγωνισμός με δώρο το νέο βιβλίο "Το Πάσχα του Γιωργή" της Τίνας Βλασταράκου-Μεταξά από τις Εκδόσεις Θύρα σε συνεργασία με τη Φλόγα!

Αφιερωμένο στους γονείς, στα παιδιά και στους εθελοντές της Φλόγας! Με πρόλογο για γονείς και παιδιά από τον ιστορικό και συγγραφέα Σαράντο Ι. Καργάκο. 

Φίλος, φιλία, φιλώ, αγαπώ! Η φιλία είναι αγάπη και η αγάπη είναι ελευθερία! Να είστε δεμένοι μα και λεύτεροι.... Έτσι συμβούλευε η νουνά τους δυο καλούς φίλους, τον Γιωργή και τον Παυλή. Μα ξάφνου έφυγε ο Παυλής... Κι άφησε κενό μεγάλο πλάι στον Γιωργή.... Κι έτσι ο μικρός Γιωργής μπροστά στην εικόνα του Λαζάρου στέκεται και προσεύχεται κι ελπίζει... Να είναι καλά όπου και να είναι... Το χέρι Σου, Κύριε, ν' απλώνεις και να τον σκεπάζεις... 

Μια ιστορία ελπίδας, πίστης, φιλίας, αγάπης! Το βιβλίο περιέχει ακόμη ένα ημερολόγιο φιλίας και πολλές άλλες ιδέες που θα ενθουσιάσουν τους μικρούς αναγνώστες και θα τους προτρέψουν να σκέπτονται τα μέλη της οικογένειάς τους, τους νονούς και τις νονές τους αλλά και τους φίλους τους μέσα από μια άλλη περισσότερο «δοτική» προοπτική. Κεφάτη και σύγχρονη η εικονογράφηση του βιβλίου από την Αγγελική Δελεχά. Ένα ξεχωριστό Πασχαλινό δώρο για τα παιδιά μας!

Το βιβλίο είναι κατάλληλο για ηλικίες 9-11 ετών.

* Τα συγγραφικά δικαιώματα του βιβλίου έχουν προσφερθεί στη Φλόγα!


Το Familives σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Θύρα προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες από ένα αντίτυπο του βιβλίου  "Το Πάσχα του Γιωργή" της Τίνας Βλασταράκου-Μεταξά! Ευχαριστούμε θερμά για τη δωροθεσία!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και  Εκδόσεις Θύρα στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 31/3/2018 έως 3/4/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο του βιβλίου του διαγωνισμού.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Η παραλαβή του δώρων θα γίνει ως εξής: Οι νικητές που κατοικούν στον νομό Αττικής θα πρέπει να τα παραλάβουν από το κεντρικό βιβλιοπωλείο των Εκδόσεων Σταμούλη (Αβέρωφ 2, απέναντι από το Πολυτεχνείο, Αθήνα). Οι νικητές που κατοικούν στην επαρχία θα τα παραλάβουν ταχυδρομικώς και τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τις Εκδόσεις Σταμούλη.
9. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
10. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
11. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.
12. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.

Καλή επιτυχία!

 Update
Νικήτριες:
Eudokia Margariti
Eirini Giannakopoulou





Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!