ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Το βλέμμα, το χαμόγελο, η φωνή ή και κάτι άλλο είναι ικανό να σε κάνει να ξεχωρίσεις ανάμεσα σε ένα πλήθος αυτόν-ήν που θα σε μαγέψει, που θα τον-ην ερωτευτείς.

via


Κι έρχεται η στιγμή εκείνη που ο μικρός μπόμπιρας με τις ξανθές μπούκλες του ρίχνει το βέλος του. Κι αν σε πετύχει, είτε είσαι 5 ετών είτε 95 ετών, κάνει την καρδούλα σου να χτυπά λίγο πιο γρήγορα, λίγο διαφορετικά!

Και όπως είναι φυσικό, η καρδιά μετά δεν ξεχνά... Και ποιος δεν θυμάται τον πρώτο του παιδικό έρωτα; Το κοριτσάκι στο διπλανό θρανίο, το αγοράκι με το ποδήλατο...

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, κάθε φορά που ερωτεύεσαι (ή είσαι ήδη ερωτευμένος-η) νιώθεις πάντα σαν εκείνη την πρώτη φορά που χάζευες τη συμμαθήτριά σου στο διπλανό θρανίο ή το αγόρι με το ποδήλατο...

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια αφορμή να εκφράσεις για άλλη μια φορά την αγάπη σου... Μέσα από ένα λουλούδι, μια αγκαλιά, ένα "Σ' αγαπώ", ένα βιβλίο... 

Στο Familives αγαπάμε πολύ τα βιβλία. Με αφορμή λοιπόν αυτήν την ξεχωριστή ημέρα προτείνουμε να εκδηλώσεις την αγάπη σου προς το έτερόν σου ήμισυ με το νέο βιβλίο "Ένα τραγούδι για το Αύριο" της Άλις Πίτερσον από τις Εκδόσεις Ψυχογιός.


Από το οπισθόφυλλο του βιβλίου:
Ο Τομ ερωτεύτηκε την Άλις τη στιγμή που την αντίκρισε. Συνειδητοποίησε ότι δε θα ήταν καθόλου εύκολο να είναι μαζί της, αλλά η Άλις είναι γεμάτη ενέργεια, ένας ήλιος που λάμπει στον κατά τ’ άλλα συνηθισμένο κόσμο του. 
Κάποιοι μπορεί να βλέπουν την Άλις και να νομίζουν ότι έχει τα πάντα στη ζωή της. Όμως, η Άλις ξέρει ότι δεν είναι σαν τις άλλες γυναίκες. Η ζωή της είναι περίπλοκη, απρόβλεπτη, δύσκολη. Αλλά δεν της αρέσει ο οίκτος. Το μόνο που θέλει να κάνει, το μόνο που ήθελε ποτέ, είναι να τραγουδάει. 
Στην Άλις έχουν πει να μην ακολουθεί τα όνειρά της. Το ίδιο και στον Τομ. Αλλά όταν η μοίρα τους έχει ήδη φερθεί σκληρά, είναι ώρα να σταματήσουν να ακούν τους άλλους και να ακολουθήσουν μόνο την καρδιά τους.
Βασισμένο σε αληθινή ιστορία, ένα συγκλονιστικό μυθιστόρημα για τη δύναμη της ανθρώπινης θέλησης και της αγάπης.


Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

_________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Κάθε 15 του μήνα μάς χαρίζει ένα καινούριο παραμύθι! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!