ΕΙΔΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ" ΑΠΟ ΤΟ ATHENS CHILDREN'S BALLET

Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου είχαμε τη χαρά και την τιμή να παρακολουθήσουμε την παράσταση κλασικού μπαλέτου "Χάνσελ & Γκρέτελ" από το Athens Children’s Ballet που είναι βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι των αδερφών Γκρίμ.

via

Το Athens Children’s Ballet δημιουργήθηκε το 2013 και αποτελεί την πρώτη νεανική ομάδα μπαλέτου μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα. Ταλαντούχα παιδιά από όλη την Ελλάδα συνεργάζονται με καταξιωμένους χορογράφους και με ομαδικό πνεύμα συνεργασίας και ανεβάζουν μια επαγγελματική παράσταση χορού.

Φέτος επιλέχθηκε το παραμύθι των αδερφών Γκρίμ "Χάνσελ & Γκρέτελ". Mε χορογράφο τον Erico Montes, Α’ Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου (Royal Ballet), και συνθέτη τον Βρετανό Oliver Davis δημιουργήθηκε ένα εντυπωσιακό μπαλέτο.

Σπουδαία ήταν επίσης τα σκηνικά και τα κουστούμια. Σκηνογράφος ήταν η Ξένια Βήτου, ενώ ο σχεδιασμός κουστουμιών έγινε από τη Ρενάτα Παπάζογλου και η εκτέλεση κουστουμιών από την Carmen. 

Οι χορευτές της παράστασης κατάφεραν να μας μαγέψουν και παρά τη νεαρή τους ηλικία απέδειξαν πως βρίσκονται σε υψηλό καλλιτεχνικό και τεχνικό επίπεδο! Πραγματικά ήταν μια υπέροχη παράσταση κλασικού μπαλέτου και σας προτείνω να μη χάσετε την επόμενη παράσταση που θα ανεβάσει το Athens Children’s Ballet. Μπορείτε μάλιστα να ενημερώνεστε από τη σελίδα τους στο Facebook Athens Children's Ballet!

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!


Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

 ___________________________________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Κάθε 15 του μήνα μάς χαρίζει ένα καινούριο παραμύθι! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!