ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΧΑΝΣΕΛ & ΓΚΡΕΤΕΛ"

Εγκαινιάζουμε τη νέα χρονιά με καταπληκτικό διαγωνισμό για 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Χάνσελ & Γκρέτελ" από το Athens Children's Ballet!


Hansel & Gretel - Σάββατο 13 Ιανουαρίου & Κυριακή 14 Ιανουαρίου στις 18:00 στο Θέατρο Παλλάς.

Ένα χειμωνιάτικο μπαλέτο για όλη την οικογένεια!


Το παραμύθι των αδερφών Grimm Hansel & Gretel, που συγκινεί γενιές και γενιές, παρουσιάζει φέτος η ομάδα του Athens Children’s Ballet με τον δικό της μοναδικό τρόπο! Ένα πανέμορφο μπαλέτο που θα καταπλήξει μικρούς και μεγάλους το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Ιανουαρίου στο θέατρο Παλλάς

Το κλασικό μπαλέτο Hansel & Gretel θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους σε παραμυθένια δάση με σπίτια φτιαγμένα από χρωματιστά ζαχαρωτά και γλειφιτζούρια. Θα καταφέρει η κακιά Μάγισσα να ξεγελάσει τον Hansel & την Gretel; Πώς θα βρουν τον δρόμο τους οι δύο πρωταγωνιστές να γυρίσουν στην οικογένειά τους; Ποιος θα τους βοηθήσει και θα τους σώσει από την πανούργα Μάγισσα; 

"Γέμισε τις τσέπες σου με άσπρα βότσαλα, πάρε μία φέτα ψωμί και έλα μαζί μας στο μυστηριώδες δάσος."

Πιστό πλέον στο κοινό του και με sold out παραστάσεις το ACB υπόσχεται να προσφέρει για άλλη μια φορά δυνατές συγκινήσεις που θα συναρπάσουν μικρούς και μεγάλους! Μία παράσταση που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα μεγάλα θέατρα του εξωτερικού!

Οι παραστάσεις είναι κατάλληλες από 4 χρονών και πάνω, παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.


Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με τo Athens Children Ballet  προσφέρει σε δύο τυχερούς αναγνώστες (κατοίκους Αττικής) δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "Hansel & Gretel" της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στο Παλλάς. Ευχαριστούμε θερμά τo Athens Children’s Ballet για τη δωροθεσία!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και Athens Children Ballet στο Facebook.

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε like στις σελίδες Familives και Athens Children Ballet στο Facebook, να γράψετε ένα σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook καθώς και να κάνετε tag φίλους σας.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 9/1/2018 έως 11/1/2018 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Αττικής και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Οι νικητές θα είναι δύο και θα κερδίσουν δύο διπλές προσκλήσεις για την παράσταση της Κυριακής 14 Ιανουαρίου 2018 στις 18:00 στο Παλλάς.
7. Οι νικητές θα ενημερωθούν με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλουν άμεσα μήνυμα στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί τους θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσουν μέχρι την Παρασκευή στις 8:00 π.μ., για να κατοχυρώσουν τα δώρα τους, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
8. Τα δώρα δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή άλλα είδη.
9. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
10. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
11. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!



Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr


Update:
Νικήτριες:
Frosso Issari
Vicky Mprati

 


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!