"ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΑΡΩΜΑΤΩΝ" ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΘΑΙΝΩ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΤΗΣ AS COMPANY

Στο προηγούμενο post γνωρίσαμε το Εργαστήριο Σαπουνιών από τη σειρά Μαθαίνω & Δημιουργώ της AS Company! Συνεχίζουμε το δημιουργικό παιχνίδι και σήμερα θα γνωρίσουμε το "Εργαστήριο Αρωμάτων"!


Η παρασκευή καλλυντικών και ειδικά αρωμάτων αποτελούσε πάντοτε για εμένα μια αγαπημένη ασχολία από τότε που ήμουν παιδί. Μεγαλώνοντας το πάθος για δημιουργία αρωμάτων έγινε ακόμη μεγαλύτερο κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα παιδιά μου να θέλουν κι εκείνα να ασχοληθούν με αυτό. Ως μαμά θεωρώ ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος, για να μάθεις πράγματα παρά μέσα από το παιχνίδι. Κι ο κόσμος των αρωμάτων και γενικότερα των καλλυντικών είναι μαγευτικός και δημιουργικός για τα παιδιά. Επομένως, όταν είδαμε το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Εργαστήριο Αρωμάτων" της As Company,  μας τράβηξε αμέσως την προσοχή.


Πρόκειται για ένα παιχνίδι που προσφέρει ατέλειωτες ώρες δημιουργικής απασχόλησης, καθώς μέσα από αυτό το παιδί θα μυηθεί στον μαγικό κόσμο της αρωματοποιίας και θα δημιουργήσει τα δικά του αρώματα. Θα πειραματιστεί και θα φτιάξει το δικό του άρωμα σε στερεή αλλά και υγρή μορφή, όπως επίσης και αρωματικά χώρου (υγρά, ποτ πουρί, αυτοκίνητου). Επίσης θα δημιουργήσει όμορφα γύψινα αρωματικά για το σπίτι και κρεμαστά αρωματικά αυτοκινήτου. Με άλλα λόγια ένα μικρό εργαστήρι αρωματοποιίας μπορεί να δημιουργηθεί με το "Εργαστήριο Αρωμάτων"! Φυσικά όλα τα απαραίτητα υλικά, όπως επίσης κι οι οδηγίες παρασκευής, συμπεριλαμβάνονται μέσα στη συσκευασία, ενώ αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι τα υλικά είναι απολύτως φιλικά και κατάλληλα προς τα παιδιά.


Όπως ήδη ανέφερα, τα παιδιά μου ξετρελάθηκαν με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Παρόλο που το "Εργαστήριο Αρωμάτων" απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 8+, τα δικά μου, που είναι μικρότερης ηλικίας ενθουσιάστηκαν και φτιάχνουμε πολλά καλλυντικά αρώματα τον τελευταίο καιρό. Πάντα με τη δική μου επίβλεψη ή του πατέρα τους τους αρέσει να δημιουργούν ξεχωριστά δωράκια για φίλους και συγγενείς. Και με αυτόν τον τρόπο δε βαριούνται ποτέ, ενώ έχουν μάθει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την επιστήμη της αρωματοποιίας. Σημαντικός βέβαια παράγοντας στη γνώση της αρωματοποιίας είναι το μικρό αλλά πολύ κατατοπιστικό για την παιδική ηλικία, βιβλιαράκι που συνοδεύει το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Χωρίς αμφιβολία λοιπόν το εκπαιδευτικό παιχνίδι "Εργαστήριο Αρωμάτων" της ΑS Company, που αποτελεί μία από τις νέες προσθήκες της σειράς Μαθαίνω & δημιουργώ, είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος, για να γνωρίσουν τα παιδιά και τη χημεία και να αρχίσουν να κατασκευάζουν όμορφα προϊόντα που θα είναι παράλληλα και χρήσιμα.

Το "Εργαστήριο Αρωμάτων" από τη σειρά Μαθαίνω & Δημιουργώ μπορείτε να το βρείτε εδώ ή να κάνετε κλικ ΕΔΩ και να το κερδίσετε παίρνοντας μέρος στον διαγωνισμό του Familives με δώρο 3 νέα εκπαιδευτικά παιχνίδια "Εργαστήριο Σαπουνιών", "Εργαστήριο Αρωμάτων" και "Studio Καλλυντικών" από την AS Company!



Γράφει η Μαρία Γεωργακού από το Beauty Harmony Blog

________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Γεωργακού είναι μαμά, σύζυγος, αισθητικός, αρωματοθεραπεύτρια, ρεφλεξολόγος και blogger.


Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!