ΕΛΗΞΕ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΔΩΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΒΑΦΗΣ ΕΠΙΠΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ THE PAINTBOX

Στο Familives αγαπάμε πολύ το DIY και την ανανέωση του χώρου μας με έξυπνες ιδέες! Για αυτό σήμερα αρχίζει δημιουργικός διαγωνισμός με δώρο σεμινάριο βαφής επίπλων από το The Paintbox!


Στο καλοκαιρινό τεύχος του Familives, αν θυμάστε, είχαμε δει βήμα-βήμα το project "DIY βιβλιοθήκη με μαδέρια και υδραυλικούς σωλήνες", στο οποίο είχαμε χρησιμοποιήσει προϊόντα από το κατάστημα The Paintbox, που μας ενθουσίασαν και τα συνιστούμε ανεπιφύλακτα! Κι επειδή τα όμορφα πρέπει να τα μοιραζόμαστε, έχουμε δώρο για έναν τυχερό αναγνώστη!


Ας γνωρίσουμε όμως πρώτα λίγο καλύτερα το The Paintbox! Πρόκειται για ένα εργαστήρι που ξεκίνησε από την αγάπη για τα παλιά αντικείμενα και από την ανάγκη να δοθεί νέα ζωή σε παλιά έπιπλα εφαρμόζοντας τεχνικές παλαίωσης με υψηλής ποιότητας χρώματα! Όλα ξεκίνησαν από την επιθυμία για μια διαφορετική πρόταση στην αγορά των διακοσμητικών βαφών και DIY στην Ελλάδα. To κατάστημα The Paintbox λάνσαρε πρώτο, το 2014, την πολύ πετυχημένη σειρά προϊόντων Miss Mustard Seed's Milk Paint και από τότε εμπλουτίζουν διαρκώς τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους με στόχο να προσφέρουν στους καταναλωτές τις καλύτερες λύσεις για την ανανέωση των επίπλων και του σπιτιού τους! 

Στο The Paintbox μπορεί να βρει κανείς:
  • Τα χρώματα Miss Mustard Seed's Milk Paint
  • Τα χρώματα Fusion Mineral Paint
  • Σεμινάρια - Workshops
  • Μοναδικά κεραμικά και πορσελάνινα πόμολα
  • Stencil, πάστες και πατίνες

Επίσης στο The Paintbox αναλαμβάνουν την ανανέωση των παλιών μας επίπλων ή μας μαθαίνουν πώς να το κάνουμε μόνοι μας με ένα μόνο 4ωρο σεμινάριο!


Τα προϊόντα της Miss Mustard Seed's Milk Paint είναι μια σειρά χρωμάτων με απολύτως φυσική σύνθεση. Τα χρώματα είναι σε μορφή πούδρας και είναι 100% φυσικά. Πέντε είναι τα βασικά συστατικά, από τα οποία αποτελούνται: η πρωτεΐνη γάλακτος (καζεΐνη -η οποία έχει τις ρίζες της στην αρχαιότητα), ο ασβεστόλιθος, ο πηλός, η κιμωλία και μόνο φυσικές χρωστικές ουσίες. Είναι ιδανικά για ξύλινες επιφάνειες, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν και σε άλλες επιφάνειες, π.χ. βαμμένα έπιπλα, καπλαμά, μελαμίνη, γυαλί ή μέταλλο με την κατάλληλη βέβαια προετοιμασία.


Τα Fusion Mineral Paint είναι κορυφαίας ποιότητας ακρυλικά χρώματα από φυσικά ορυκτά μέταλλα (mineral), μη τοξικά, με ενσωματωμένο βερνίκι. Χρειάστηκαν πάνω από 25 χρόνια έρευνας από την Homestead House Co, για να αναπτύξει και να τελειοποιήσει τη σειρά προϊόντων Fusion™ Mineral Paint, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα συστατικά & φυσικά ορυκτά μέταλλα. Η φόρμουλα (σύνθεση) ανήκει στην εταιρεία και είναι μοναδική στον κόσμο! Τα Fusion™ Mineral Paint είναι από ορυκτά μέταλλα, μη τοξικά, χωρίς λάτεξ, βινύλιο & αμμωνία, άοσμα και απολύτως ασφαλή για τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μπορούν να εφαρμοστούν σχεδόν σε όλες τις επιφάνειες, όπως ξύλο, μέταλλο, γυαλί κ.α.
Σεμινάρια βαφής επίπλων για τον Δεκέμβριο!
Ελάτε στο The Paintbox και με ΕΝΑ μόνο σεμινάριο θα γνωρίσετε τις απεριόριστες εφαρμογές των χρωμάτων Miss Mustard Seed's milk paint & Fusion mineral paint, για να αλλάξετε τα παλιά σας έπιπλα!

Ημερομηνίες:

The Paintbox (Ομήρου 1, Νέα Σμύρνη, Αθήνα)  
Σάββατο 2/12 στις 10:30 π.μ. 
Πέμπτη 7/12 στις 5:30 μ.μ.
Σάββατο 9/12 στις 10:30 π.μ.
Πέμπτη 13/12 στις 5:30 μ.μ.
Σάββατο 16/12 στις 10:30 π.μ. 


The Paintbox Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 42, Θεσσαλονίκη) 
Σάββατο 2/12 στις 10:30 π.μ. 
Πέμπτη 7/12 στις 5:00 μ.μ.
Σάββατο 9/12 στις 10:30 π.μ.
Σάββατο 16/12 στις 10:30 π.μ. 

Σε ένα 4ωρο θα δούμε μαζί εφαρμογές χρωμάτων, τεχνικές παλαίωσης, διχρωμίες, stencil, κεριά, εφέ και πατίνες! Στο τέλος θα βάψουμε ξύλινο διακοσμητικό αντικείμενο με τεχνική της επιλογής σας!
Κόστος συμμετοχής 35€ (συμπεριλαμβάνει όλα τα υλικά) 
Κρατήστε θέση με μήνυμα ή τηλέφωνο στο 211-2165082 (Αθήνα) ή στο 2313-059917 (Θεσσαλονίκη)
The Paintbox


Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με το κατάστημα The Paintbox προσφέρει σε έναν τυχερό αναγνώστη (κάτοικο Αττικής ή Θεσσαλονίκης) δωρεάν ένα σεμινάριο βαφής επίπλων μέσα στον Δεκέμβρη! Ειδικότερα το σεμινάριο είναι 4ωρο κι ο νικητής θα γνωρίσει εφαρμογές χρωμάτων, τεχνικές παλαίωσης, διχρωμίες, stencil, κεριά, εφέ και πατίνες, ενώ στο τέλος θα βάψουνε ξύλινο διακοσμητικό αντικείμενο με τεχνική της επιλογής του! Ευχαριστούμε θερμά το The Paintbox για τη δωροθεσία!



Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives και The Paintbox στο Facebook.

2. Γράψτε σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook εδώ κάνοντας tag φίλους σας που θα ήθελαν να συμμετάσχουν.

* Προαιρετικά κάντε δημόσια κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού που θα βρείτε στο Facebook.


ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε like στις σελίδες Familives και The Paintbox στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook κάνοντας tag φίλους σας.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 27/11/2017 έως 3/12/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο άτομα άνω των 18 ετών που διαμένουν εντός Αττικής ή Θεσσαλονίκης και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας (ή από Αττική ή από Θεσσαλονίκη) και θα κερδίσει δωρεάν ένα σεμινάριο βαφής επίπλων προσφορά από το The Paintbox. Ειδικότερα το σεμινάριο είναι 4ωρο κι ο νικητής θα γνωρίσει εφαρμογές χρωμάτων, τεχνικές παλαίωσης, διχρωμίες, stencil, κεριά, εφέ και πατίνες, ενώ στο τέλος θα βάψουνε ξύλινο διακοσμητικό αντικείμενο με τεχνική της επιλογής του!
7. Το δώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί σε μία από τις ημερομηνίες: 7/12 (5:30 μ.μ.), 9/12 (10:30 μ.μ.), 13/12 (5:30 μ.μ.) και 16/12 (10:30 μ.μ.), αν ο νικητής είναι από Αττική ή 7/12 (5:00 μ.μ.), 9/12 (10:30 π.μ.) και 16/12 (10:30 π.μ.), αν ο νικητής είναι από Θεσσαλονίκη. Η κράτηση θέσης θα πρέπει να γίνει με τηλεφωνική επικοινωνία στο The Paintbox (Ομήρου 1, Νέα Σμύρνη, Αθήνα) στο 211-2165082 ή αντίστοιχα στο The Paintbox Θεσσαλονίκη (Φιλίππου 42, Θεσσαλονίκη) στο 2313-059917 αμέσως μετά την αποδοχή του δώρου από τον νικητή!
8. Ο νικητής θα ενημερωθεί με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook και θα πρέπει να στείλει μήνυμα εντός 2 ημερών στο inbox της σελίδας Familives στο Facebook. Όλη η επικοινωνία μαζί του θα γίνεται μόνο γραπτώς κι όχι με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, π.χ. τηλεφωνικώς! Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
9. Το δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
10. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
11. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
12. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!


Γράφει η Μαρία Χαντζίκου

________________________________________________________________________________________________

Η Μαρία Χαντζίκου είναι σύζυγος, μητέρα, διακοσμήτρια (ΤΕΙ Αθήνας). Οτιδήποτε σχετίζεται με την τέχνη την κάνει να ονειρεύεται, να δημιουργεί και να χαμογελάει.


Χορηγοί επικοινωνίας:
saveandwin.gr

Update:
Νικήτρια:
Ntia Mapoy



Και μην ξεχνάτε:
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!