MY LITTLE PONY: REVIEW

My little pony, my little pony... Σίγουρα τα γνωρίζετε, αφού και εμείς μεγαλώσαμε μαζί τους. Μια υπέροχη νέα ταινία "My little pony: Friendship is magic" άρχισε να προβάλλεται από τις 5/10/2017 στις μεγάλες αίθουσες!


Στη νέα αυτή ταινία: "Μια νέα σκοτεινή δύναμη απειλεί το Ponyville, και οι 6 πρωταγωνίστριες - Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy και Rarity - ξεκινούν ένα αξέχαστο ταξίδι πέρα από την Equestria, στο οποίο γνωρίζουν νέους φίλους και αντιμετωπίζουν συναρπαστικές προκλήσεις σε μια αποστολή να χρησιμοποιήσουν τη μαγεία της φιλίας και να σώσουν την Equestria."

Σας προτείνουμε να μην τη χάσετε γιατί... 
Διαβάστε τη συνέχεια κάνοντας κλικ εδώ



Γράφει η Καίτη Μιχαλοπούλου από το Οι παραμυθένιες

 ___________________________________________________________________________________________________________________________

Η Καίτη Μιχαλοπούλου είναι σύζυγος, blogger, εργαζόμενη νοσηλεύτρια, μαμά δύο δίδυμων κοριτσιών, για χάρη των οποίων ξεκίνησε να γράφει τα δικά της παραμύθια κι η αγάπη της αυτή για το γράψιμο έδωσε το όνομα στο προσωπικό της blog "Οι παραμυθένιες"! Κάθε 15 του μήνα μάς χαρίζει ένα καινούριο παραμύθι! Αγαπά όσα την κάνουν να νιώθει παιδί!


Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε Facebook, Instagram, Twitter & Google+, για να μη χάνετε κανένα post!