ΕΛΗΞΕ - ΕΠΕΤΕΙΑΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΑΓΝΑΝΤΙΟ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ

Το Familives γιορτάζει τα 2 χρόνια κυκλοφορίας του κι εξασφάλισε για τους αναγνώστες του το πιο υπέροχο δώρο! Αρχίζει σήμερα μεγάλος, επετειακός διαγωνισμός για ένα μαγευτικό τριήμερο στο Αγνάντιο στην πανέμορφη Τήνο με δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια από Fast Ferries


Το κατάλυμα Αγνάντιο βρίσκεται στη χώρα της Τήνου, στην ανατολική πλευρά του λιμανιού με καταπληκτική θέα στο λιμάνι και στο Αιγαίο πέλαγος! Σε απόσταση μόλις 100 μ. από την παραλία του Αγίου Φωκά και 150 μ. από τον ιερό ναό της Παναγίας Μεγαλόχαρης και το κέντρο της πόλης, απολαμβάνετε τις διακοπές σας σε ένα φιλικό, ήρεμο και καθαρό περιβάλλον! Το Αγνάντιο διαθέτει μονόκλινα δωμάτια, δίκλινα και μεζονέτες για τρία ή τέσσερα άτομα. Όλα τα δωμάτια περιλαμβάνουν ντους/μπάνιο, στεγνωτήρα μαλλιών, κλιματιστικό, τηλέφωνο, τηλεόραση και ψυγείο, ενώ οι υπηρεσίες που παρέχονται αφορούν: μεταφορά από/προς λιμάνι με πούλμαν του καταλύματος, καθιστικό, κλιματισμός, χώρος υποδοχής, τηλεφωνικό κέντρο / υπηρεσία αφύπνισης, πιστωτικές κάρτες, βεράντα, υψηλής ταχύτητας πρόσβαση στο διαδίκτυο στο χώρο της υποδοχής και υπηρεσία δωματίου.


H εταιρία Fast Ferries δραστηριοποιείται στον χώρο από το 1989 παρέχοντας ακτοπλοϊκές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και στοχεύοντας να προσφέρει ένα ασφαλές, γρήγορο, άνετο και αξιόπιστο ταξίδι. Τα τελευταία μάλιστα χρόνια αναπτύσσεται δυναμικά εξυπηρετώντας με δρομολόγια τη γραμμή Ραφήνα - Άνδρος - Τήνος - Μύκονος - Νάξος κι έχοντας στο δυναμικό της το σύγχρονο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π., το ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Π. και το FAST FERRIES ANDROS. Η Fast Ferries φιλοδοξεί να συνεχίζει να προσφέρει στη γραμμή όλα εκείνα που την καταξίωσαν από το 2007 στις Κυκλάδες: Την συνέπεια, την αξιοπιστία, την ασφάλεια, την ποιότητα ταξιδιού και την εξυπηρέτηση. Επίσης η εταιρία επενδύει τόσο στην απαράμιλλη ποιότητα των πλοίων της όσο και στον τομέα της ασφάλειας πληρώντας τις πιο σύγχρονες και αυστηρές προδιαγραφές, ενώ ταυτόχρονα επενδύει σε στελέχη υψηλού επιπέδου φροντίζοντας να ανταποκρίνεται διαρκώς στις απαιτήσεις των επιβατών και των μεταφορέων για αδιάκοπη βελτίωση σε όλα τα επίπεδα.


Το Familives σε συνεργασία λοιπόν με το κατάλυμα Αγνάντιο στην Τήνο & την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries προσφέρουν σε έναν τυχερό αναγνώστη ένα μαγευτικό τριήμερο με 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο & 2 δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή (από Ραφήνα)! Ευχαριστούμε θερμά τους δωροθέτες για την ευγενική προσφορά τους!

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό:

1. Κάντε like στις σελίδες Familives, Αγνάντιο Agnantio Tinos Fast Ferries στο Facebook.
2. Γράψτε σχόλιο (για το δώρο ή ευχές) στη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ.

* Προαιρετικά κάντε κοινοποίηση της φωτογραφίας του διαγωνισμού στο Facebook.

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ:
1. Για την έγκυρη συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι απαραίτητο να κάνετε Like στις σελίδες Familives, Αγνάντιο Agnantio Tinos και Fast Ferries στο Facebook, καθώς και να γράψετε ένα Σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο Facebook.
*Συμμετοχές που δεν θα έχουν ακολουθήσει οπωσδήποτε τα δύο πρώτα βήματα του διαγωνισμού, θα ακυρώνονται.
2. Ο διαγωνισμός έχει διάρκεια από 7/6/2017 έως 14/6/2017 στις 23:59 μ.μ.
3. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας και δεν είναι αρθρογράφοι ή συντάκτες (μόνιμοι ή guest) στο περιοδικό καθώς και α΄ βαθμού συγγενείς αυτών.
4. Επιτρέπεται μία συμμετοχή ανά άτομο και προφίλ Facebook.
5. Η κλήρωση θα γίνει μέσω της εφαρμογής commentpicker.com μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
6. Ο νικητής θα είναι ένας και θα κερδίσει ένα τριήμερο με 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό για 2 άτομα στο κατάλυμα Αγνάντιο στην Τήνο συν 2 δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια με επιστροφή (από Ραφήνα) προσφορά από την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries.
7. Ειδικότερα το δώρο της διαμονής αφορά σε ένα δίκλινο δωμάτιο με μπαλκόνι και θέα στη θάλασσα στο κατάλυμα Αγνάντιο στην Τήνο. Το δώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί έως το τέλος του 2017, εκτός από το χρονικό διάστημα 15/7 μέχρι 31/8, ενώ η κράτηση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 15 μέρες πριν την άφιξη του τυχερού.
8. Ο νικητής θα ενημερωθεί με προσωπικό μήνυμα στο Facebook. Αν δεν επικοινωνήσει μέσα σε 2 μέρες, για να κατοχυρώσει το δώρο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί.
9. Η παραλαβή του δώρου από τον νικητή θα γίνει ύστερα από συνεννόηση με τους δωροθέτες, δηλαδή το κατάλυμα Αγνάντιο και την ακτοπλοϊκή εταιρία Fast Ferries.
10. Το δώρο είναι προσωπικό, αμεταβίβαστο και δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή άλλα είδη. 
11. Η συμμετοχή στον διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του διαγωνισμού.
12. Μετά τη λήξη του διαγωνισμού το familives.gr δε φέρει καμία άλλη ευθύνη πέρα από τη διοργάνωση του διαγωνισμού.
13. Οι προωθήσεις στο Facebook πρέπει να περιλαμβάνουν τα εξής: α. Δήλωση απαλλαγής ευθύνης του Facebook, συμπληρωμένη από κάθε συμμετέχοντα. β. Δήλωση ότι η προώθηση δεν χορηγείται, δεν υποστηρίζεται και δεν διεξάγεται από το Facebook, ούτε συνδέεται με αυτό με οποιονδήποτε τρόπο.

Καλή επιτυχία!

Χορηγοί επικοινωνίας:

Update:
Νικήτρια
Areti Vassiloglou



Update 9/10/17:
Επανάληψη κλήρωσης
Νέα νικήτρια:
Elli Flaboulidou



Και μην ξεχνάτε: 
Ακολουθήστε το Familives σε FacebookInstagramTwitter Google+, για να μη χάνετε κανένα post!