ΚΡΙ ΚΡΙ COLOUR DAY FESTIVAL

Η πιο ‘χρωματιστή’ ημέρα του καλοκαιριού
είχε γεύση Κρι Κρι
Η Κρι Κρι μοίρασε δροσιά στο κοινό του Colour Day Festival με τον νέο πύραυλο Rodeo Chocolate Peanut butter  

29 Ιουνίου 2016. Χρώμα, μουσική, κέφι, χαμόγελα και τα πιο απολαυστικά παγωτά Κρι Κρι. Το φετινό Colour Day Festival τα είχε όλα!


Και η Κρι Κρι φρόντισε να προσφέρει την πιο δροσερή απόλαυση στο κοινό του φεστιβάλ με τον νέο πύραυλο Rodeo με γεύση Σοκολάτα Φυστικοβούτυρο! Όσοι βρέθηκαν στο κίτρινο περίπτερο που είχε στήσει η Κρι Κρι ταξίδεψαν στο διάστημα με την πιο πρωτότυπη γεύση παγωτού και την πιο πλούσια και λαχταριστή γεύση δροσερού φυστικοβούτυρου που απογειώνει τις αισθήσεις!

Παράλληλα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Κρι Κρι είχε στηθεί ένα video booth όπου κεφάτες παρέες δημιούργησαν τα δικά τους χιουμοριστικά video σε slow motion χρησιμοποιώντας ευφάνταστα props. Κράνη διαστημικής στολής, διαστημόπλοια, πλανήτες, αστέρια και cut outs των νέων Rodeo αποτέλεσαν το τέλειο σκηνικό για τα πιο fun μικρού μήκους ταινιάκια, παραπέμποντας στο διαφημιστικό του λαχταριστού Rodeo με γεύση Σοκολάτα Φυστικοβούτυρο που μας απογειώνει!

Το Colour Day Festival έχει γίνει πλέον το σημείο ετήσιας συνάντησης των νέων που λατρεύουν τη μουσική, το χρώμα και τον χορό και αποτελεί το απόλυτο υπερθέαμα διασκέδασης, με μότο «Γεμίζουμε με χρώμα την Αθήνα!»

Κρι Κρι Α.Ε.
Στη Βόρεια Ελλάδα, στο μέσο της εύφορης κοιλάδας του Στρυμόνα και μόλις 3 χλμ από την πόλη των Σερρών, βρίσκεται το υπερσύγχρονο εργοστάσιο της γαλακτοβιομηχανίας Κρι Κρι ΑΕ. Με ιστορία από το 1954, η Κρι Κρι ΑΕ σήμερα παράγει παγωτά και γιαούρτια από 100% ελληνικό γάλα και έχει καταφέρει να κερδίσει τις καρδιές των Ελλήνων και ξένων καταναλωτών.

Περισσότερες πληροφορίες:
www.krikri.gr, facebook.com, instagram