ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΝ MELIARTOS

Πάει λίγος καιρός που το περιοδικό μας δέχτηκε πρόταση να παραβρεθεί σε ένα brunch με μαμάδες για να γνωρίσουμε από κοντά το νέο αυτό χώρο μιας και προορίζεται και για οικογένειες όπως και το ύφος του περιοδικού μας! Αποφασίσαμε να παραβρεθούμε για να κρίνουμε και από μόνες μας αν όντως μπορούμε να το προτείνουμε.






Η μέρα δεν άργησε να φτάσει και βρεθήκαμε σε έναν πολυχώρο, πολύ όμορφο και φιλικό. Με διαφορετικές στημένες γωνιές, όλο μυρωδιές και πρώτες ύλες που δε συναντάς εύκολα στις μέρες μας.  Κι όσο εμείς απολαμβάναμε τα καφεδάκια και τους φυσικούς χυμούς μας, άνοιξε και ο μπουφές ο οποίος είχε πολλά καλούδια αλμυρά και γλυκά όπως πεντανόστιμα πιτάκια με χειροποίητο χωριάτικο φύλλο, με γέμιση σπανάκι και φέτα, αλλά και με κοτόπουλο και καραμελωμένα κρεμμύδια. Τάρτες με άρωμα Ελλάδας (λαδένια Κιμώλου, ντάκος). Αλλαντικά, τυριά, κοτομπουκιές και κεφτεδάκια. Κρουασάν γεμιστά αλμυρά, αλλά και βουτύρου, με μαρμελάδα και με σοκολάτα. Μπουγάτσα με κρέμα, πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και κανέλλα ή σοκολάτα. Κριτσίνια κανέλλας και αλμυρά.

Όπως σας αναφέραμε η πρόταση αφορούσε μαμάδες. Και τι σημαίνει αυτό? Μαμάδες που μπορούσαν να έχουν και τα παιδιά μαζί τους μιας και υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος, ο Meliartos kids corner, στον οποίο ειδικοί παιδαγωγοί απασχολούν τα παιδιά δημιουργικά, ζωγραφίζοντας, κάνοντας κατασκευές αλλά και φτιάχνοντας κουλουράκια και γλειφιτζούρια στην κουζίνα του Meliartos.

Εδώ λοιπόν να σας πούμε πως τις Κυριακές ο Meliartos οργανώνει brunches για όλη την οικογένεια. Κάθε Κυριακή (στις 12 μ.μ.-4 μ.μ.), τα παιδιά έχουν το δικό τους ειδικά διαμορφωμένο στέκι στον ημιώροφο του πολυχώρου γεύσεων Meliartos. Οι μικροί διασκεδάζουν παρέα με έμπειρους παιδαγωγούς και οι μεγάλοι χαλαρώνουν στο café-εστιατόριο. Και όλα αυτά με € 14 για κάθε ενήλικα και € 6 το κάθε παιδί.

Πληροφορίες
Ερμού 65 και Αιόλου, Αθήνα
τηλ.:210 3237379
www.meliartos.gr