Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2016

ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ..

Η άνοιξη είναι η αγαπημένη μας εποχή. Όχι όμως και γι αυτούς που υποφέρουν από αλλεργίες.

Τους ανοιξιάτικους μήνες οι ασθενείς υποφέρουν από τις γύρεις αγρωστωδών (σχεδόν τα 2/3 των ασθενών) ή της ελιάς (περίπου 6/10 αλλεργικά άτομα).




Σε αυτό το τεύχος θα δούμε μια κατασκευή, που θα ξετρελάνει τα μικρά παιδάκια!

Θα μετατρέψουμε ένα απλό φούτερ με φερμουάρ σε  φουτερ - δεινοσαυράκι!

Ότι πρέπει για τις Απόκριες που πλησιάζουν , αλλά και για όλο το χρόνο αφού μπορεί να φορεθεί καθημερινά.











Θρεπτική, πολύ δυναμωτική, δροσερή και αρωματική τάρτα με φράουλες.

Συνδυάζοντας μια γλυκιά μπισκοτένια βάση, μία πλούσια κρέμα με άρωμα πραγματικής βανίλιας και φρέσκες ζουμερές, ελαφρά υπόξινες, φράουλες.













Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός!

Οι Πασχαλινές δημιουργίες και προετοιμασίες έχουν ξεκινήσει και εγώ ψάχνω ενθουσιασμένη την φετινή μου εναλλακτική ιδέα για τη διακόσμηση των Πασχαλινών μας αυγών.

Θα βάψουμε βεβαίως τα κόκκινα αυγά μας αλλά η καλλιτεχνική μου ανησυχία δεν μπορεί να ικανοποιηθεί αν δεν υπάρχουν και εναλλακτικά αυγά στο πασχαλινό μας τραπέζι.


2 σχόλια:

  1. Ενθουσιάστηκα από το δείγμα! Ανυπομονώ για τη συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εγώ ανυπομονώ!!! Μπράβο κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...