ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ GIVEAWAY - ΕΛΗΞΕ

Έφτασε η ώρα να οργανώσουμε κι εμείς τον πρώτο διαγωνισμό για τους αναγνώστες μας. Λίγο που είναι ο πρώτος, λίγο που είναι και περίοδος εορτών είπαμε να μη σας δώσουμε μόνο ένα δώρο αλλά πέντε διαφορετικά για να επιλέξετε. Τέρμα οι φλυαρίες, πάμε να δούμε τα δώρα...



Τις washitapes όλοι τις γνωρίζετε! Ναι ναι τις χάρτινες αυτοκόλλητες διακοσμητικές ταινίες που προέρχονται από την Ιαπωνία και πλέον είναι μόδα σε όλο τον κόσμο σε ότι έχει να κάνει με τη χειροποίητη διακόσμηση.
Και μην ξεχνάμε κολλάνε και ξεκολλάνε χωρίς να αφήνουν ίχνος κόλλας.


Όλες τις ταινίες μπορείτε να τις δείτε στο washitape.gr Μπορείτε επίσης να δείτε πολλές ιδέες και στη σελίδα των washitapes στο facebook.

Για το διαγωνισμό μας λοιπόν ένας τυχερός θα κερδίσει 5 washitapes της επιλογής του.



Βραχιολάκια Έκτακτης Ανάγκης Call Mom για παιδιά με χάραξη του τηλέφωνο σας!
Τι είναι:
Τα βραχιολάκια Call Mom είναι βραχιολάκια σιλικόνης σε ειδικά μεγέθη για παιδιά και έχουν σκοπό την προστασία του παιδιού σε μια έκτακτη ανάγκη .  Θα τα βρείτε σε 2 μεγέθη και πολλά χαρούμενα παιδικά χρώματα.
Πως λειτουργεί:
Πριν από κάθε βόλτα/έξοδο/εξόρμηση, κλπ, φοράτε στο παιδί  το δικό του προσωπικό βραχιολάκι Call Mom με το τηλέφωνο σας ώστε αν χαθεί, να βρεθεί άμεσα και εύκολα.

Αναλυτικές λεπτομέρειες στη σελίδα του callmom.eu αλλά και στη σελίδα στο facebook.

Για το διαγωνισμό μας ένας τυχερός θα κερδίσει ένα πακέτο των 2τμχ βραχιολάκια Έκτακτης Ανάγκης Call Mom. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει τα χρώματα της αρεσκειας του και το κατάλληλο μέγεθος εδώ


Η Χριστίνα από το DiaperGifts μας συστήνεται:
"Είμαι η Χριστίνα, μαμά ενός αγοριού. Ψάχνοντας για ένα πρωτότυπο, πρακτικό αλλά και χρήσιμο δώρο για το μωρό μιας φίλης μου έπεσα πάνω στα diaper cakes. Έτσι ξεκίνησα τη δημιουργία διαφόρων κατασκευών με κύριο υλικό τις πάνες, προσθέτοντας όλα αυτά που έχει ανάγκη ένα μωρό: καλτσάκια, φορμάκια, κουβερτούλες, πετσετούλες, σαλιάρες, σκουφάκια. Το αποτέλεσμα; Τούρτες, μπουκέτα λουλουδιών και διάφορες άλλες κατασκευές από πάνες, αλλά και από πετσέτες. Παράλληλα ετοιμάζω και χειροποίητα πλεκτά (κασκόλ, καλτσάκια, σκουφάκια, γιλεκάκια), τέλειες επιλογές για υπέροχα δώρα σε αγαπημένους, μικρούς και μεγάλους που θα πιάσουν τόπο!!"

Όλα τα προϊόντα που ετοιμάζει μπορείτε να τα δείτε στην προσωπική της σελίδα Diapergifts αλλά και στη σελίδα της στο facebook.

Για το διαγωνισμό μας ένας τυχερός θα κερδίσει την εικονιζόμενη τούρτα από πάνες με το ταρανδάκι. 
 

Οι SOAPsisters δημιουργούν χειροποίητα κεριά και σαπούνια ελαιολάδου CP (cold proccess) και γλυκερίνης (melt & pour), φτιαγμένα με αγάπη, φαντασία και δημιουργικότητα. Ιδανικά για μπομπονιέρες βάφτισης και γάμου, προσωπική χρήση, δωράκια για μικρούς και μεγάλους! Σε ότι σχέδια, χρώματα, αρώματα και διάφορα άλλα συστατικά (πχ βότανα, έλαια, αργίλους, scrub κτλ) ζητηθούν!

Μια γεύση από τα προϊόντα τους μπορείτε να πάρετε στην σελίδα τους στο facebook.


Για το διαγωνισμό μας ένας τυχερός θα κερδίσει τo εικονιζόμενo κουτί που θα περιέχει 1 κεράκι Άγιο Βασίλη, 1 κεράκι χιονάνθρωπο, 2 κεράκια χριστουγεννιάτικες μπάλες, 1 κεράκι χριστουγεννιάτικο κέικ και 5 'soya wax melts' κεράκια σόγιας με αιθέραια έλαια για αρωματισμό χώρου μέσω της καύσης, 100% φτιαγμένα στο χέρι! 


Η Αλεξάνδρα δημιουργεί πράγματα από το αγαπημένο της υλικό την τσόχα. Name banners για το παιδικό δωμάτιο, κορδέλες για τα μαλλιά, χαριτωμένους σελιδοδείκτες για τα βιβλία, κούκλες και ότι άλλο της ζητήσει κάποιος.

Τις δημιουργίες της μπορείτε να βρείτε στην προσωπική της σελίδα craftlandgr αλλά και στη σελίδα της στο facebook.



Για το διαγωνισμό μας ένας τυχερός θα κερδίσει τo εικονιζόμενo κουκλάκι ταρανδάκι 100% χειροποίητο!






Όροι συμμετοχής:

1. Συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε στο τέλος της ανάρτησης.
2. Έχετε δικαίωμα να επιλέξετε ένα μόνο στου οποίου την κλήρωση θα συμμετέχετε.
3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα του περιοδικού στο facebook καθώς και στη σελίδα του facebook του προϊόντος που έχετε επιλέξει.
4. Συμμετοχή μπορούν να λάβουν μόνο όσοι διαμένουν εντός Ελλάδας.
5. Οι νικητές θα ενημερωθούν με e-mail. Σε περίπτωση που δε λάβουμε απάντηση εντός 3 ημερών η κλήρωση θα επαναληφθεί.
6. Τα δώρα θα σταλθούν από τις εταιρείες-δημιουργούς με έξοδα των προαναφερόμενων. 
7. Ο διαγωσνισμός ισχύει από 01 Δεκεμβρίου και θα λήξει στις 10 Δεκεμβρίου 2015 στις 12 το βράδυ.

Καλή σας επιτυχία!

O διαγωνισμός θα δημοσιευτεί σε nethall.gr, click2contest, kerdiseto.gr

a Rafflecopter giveaway

Και φυσικά μην παραλείψετε να διαβάσετε εντελώς δωρεάν το Χειμερινό-Χριστουγεννιάτικο τεύχος μας που μόλις κυκλοφόρησε πατώντας εδώ!

Κι έχουμε τους νικητές....

Τις washitapes κερδίζει η Στέλλα Μαλαμούδη

Τα βραχιολάκια έκτακης ανάγκης call mom η Μαίρη Λαμπρινού

Την τούρτα από πάνες η Παρασκευή Γιαννίκου

Τα κεράκια η Όλγα Ριστάνη

Το ταρανδάκι-κουκλάκι η Νίκη Ροκανά

Οι τυχερές να επικοινωνήσουν μαζί μας για να κανονιστεί η παραλαβή των δώρων!
Συγχαρητήρια κορίτσια!!