ΠΑΡΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΤΕΥΧΟΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ..

"Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα πανέμορφο παλάτι"…   Και επειδή τα παλάτια, για τους περισσότερους από εμάς σήμερα, βρίσκονται μόνο στα παραμύθια, ας δούμε πώς φέτος το χειμώνα θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε όμορφους συνδυασμούς στο σπίτι μας φτιάχνοντας το δικό μας "παλάτι".  Ακολουθώντας  κάποιες από τις διεθνείς τάσεις στη διακόσμηση για τον φετινό χειμώνα, σας προτείνουμε χρώματα και υλικά, που σίγουρα θα άλλαζαν ριζικά το στυλ του σπιτιού σας και την διάθεσή σας φυσικά!





Το κυριότερο ζήτημα που απασχολεί τους σημερινούς γονείς, είναι να το πώς θα είναι τέλειοι γονείς για τα παιδιά τους. Είναι όμως τελικά ο «τέλειος» γονιός, αυτό που αληθινά επιθυμούν τα παιδιά μας; Τι τα πληγώνει στην πραγματικότητα; Ένας «αψεγάδιαστος» χαρακτήρας ή ένας «ατελής» άνθρωπος; Τα παιδιά πληγώνονται λιγότερο από τον «κακό» χαρακτήρα των γονέων τους.

 Η αγαπημένη μου εποχή του χρόνου πλησιάζει. Τον Δεκέμβρη τον λατρεύω! Για το τσουχτερό του κρύο, τα χιόνια του, τα χουχουλιάσματα δίπλα στο τζάκι..., αλλά κυρίως για τα αγαπημένα μου Χριστούγεννα! Κάθε χρόνο, οι ετοιμασίες ξεκινούν δύο μήνες πριν. Υπερβολή ξέρω, αλλά το απολαμβάνω τόσο πολύ! Σήμερα θα σας δείξω μια γιορτινή κατασκευή. Ένα όμορφο χειροποίητο, Χριστουγεννιάτικο πουγκάκι για να συσκευάσετε τα δωράκια σας. Μια όμορφη ιδέα ακόμη και για ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης! Ξεκινάμε!

Τα fudge ή αλλιώς παραδεισένιες σοκομπουκίτσες είναι τα πιο εύκολα σοκολατάκια που υπάρχουν στον κόσμο!! Γίνονται με ένα σκεύος, πανεύκολα και εντυπωσιάζουν με το πόσο γλυκά λιώνουν στο στόμα μας αυτά τα γλυκίσματα. Για τις γιορτές μπορείτε να τα μετατρέψετε σε άκρως επίκαιρα με λίγο κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής!! Το έξτρα στρώμα απόλαυσης είναι με κρέμα τυριού ώστε να κάνει τα fudge μας ακόμα πιο λαχταριστά και εντυπωσιακά.