6 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΤΥ!

Το καλοκαίρι είναι εδώ, ευκαιρία να καλέστε μερικούς φίλους και να οργανώσετε ένα πάρτυ!! Μήπως χρειάζεστε όμως μερικές ιδέες για να δημιουργήσετε γιορτινή ατμόσφαιρα που θα μείνει αξέχαστη σε μικρούς αλλά και μεγάλους καλεσμένους?










Κάστρα στην άμμο
Μαγιό, πετσέτα, θάλασσα...και το πάρτυ ξεκινάει!!!
Τι θα λέγατε για ένα πάρτυ με θέμα τα κάστρα στην άμμο και μια αντίστοιχη τούρτα ; Ετοιμάστε cupcakes, όμορφα διακοσμημένα μπισκότα και λαχταριστά καλαμάκια φρούτων.
Τα χρώματα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την διακόσμηση και τα εκτυπώσιμα θα είναι πορτοκαλί, κίτρινο και το μπλε της θάλασσας.
Ενώ σαν δωράκι για τους καλεσμένους μπορείτε να προσφέρετε κουβαδάκια,  που θα περιλαμβάνουν αντηλιακή κρέμα, πετσέτα και παιχνίδια της θάλασσας.

Πάρτυ με θέμα την γλυκιά λεμονάδα
Μια υπέροχη καλοκαιρινή μέρα, δικαιούται ένα δροσερό πάρτυ λεμονάδας σε ροζ και κίτρινο χρώμα.  Είναι το είδος του πάρτυ που κάθε κορίτσι ονειρεύεται  μαζί με ένα τραπέζι γεμάτο ζαχαρένιες λιχουδιές και σπιτική λεμονάδα. Ετοιμάστε λοιπόν ένα τραπέζι σε στυλ picnic, με σάντουιτς και φρούτα, ενώ δώστε στις μικρές κυρίες να παίξουν διακοσμώντας  όμορφες χρωματιστές σαγιονάρες. Φεύγοντας, εκτός από τις σαγιονάρες, μπορείτε να τους δώσετε ένα καλάθι με κοριτσίστικους θησαυρούς, όπως κοκαλάκια για τα μαλλιά, καθρεφτάκια, σκοινάκι για παιχνίδι, σαπουνάκια.

Φλαμίνγκο πάρτυ
Ένας συνδυασμός από το ροζ χρώμα του φλαμίνγκο και λίγο κίτρινο και γαλάζιο , κάνουν την τέλεια χρωματική παλέτα για ένα καλοκαιρινό πάρτυ!!









Γοργόνες 
Φανταστείτε μια όμορφη καλοκαιρινή μέρα γεμάτη tutu φούστες , μαργαριταρένια κολιέ, χορό και πολλές γλυκές λιχουδιές!! Καθώς οι μικρές κυρίες θα φτάνουν στο πάρτυ θα τους δίνετε διάφορα διακοσμητικά στολίδια  (κολιέ, στέκες, make up) και τις tutu φούστες που θα μπορούν να πάρουν στο τέλος του πάρτυ μαζί τους.













A yellow Submarine 
Η υπέροχη παλέτα του κίτρινου μαζί με γκρι, θα δημιουργήσουν το απόλυτο θέμα. Χειροποίητα μπισκότα, σοκολάτες και cupcakes είναι από τα γλυκά, που κανένα παιδάκι δεν θα αφήσουν αδιάφορο. Μην ξεχνάμε όμως και το τραπέζι με τις αλμυρές γεύσεις ,όπου θα μπορέσετε να αφήσετε μόνα τους τα παιδιά να δημιουργήσουν το αγαπημένο τους σάντουιτς.



Παγωτό γρανίτα 
Εάν η μικρή σας λατρεύει τα παγωτά γρανίτα, τότε το καλοκαίρι είναι η ιδανική στιγμή για να ετοιμάσετε το τέλειο πάρτυ. Χρησιμοποιήστε τα χρώματα των καλοκαιρινών φρούτων ,διακοσμήστε τα μπισκότα και τα κεκάκια με αντίστοιχα φρουτάκια από ζαχαρόπαστα και ολοκληρώστε με χυμούς φρούτων.









Το άρθρο δημοσιεύτηκε πρώτη φορά στο 1ο τεύχος του περιοδικού Familives!
Γράφει η Δώρα Πετρίδου από το prettypartyideas.com