ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΑΔΡΑΚΙ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μια εύκολη κατασκευή σας προτείνω, που μπορείτε να την κάνετε είτε για το παιδικό δωμάτιο του μικρού ή της μικρής σας, είτε και για δωράκι σε βάφτιση.

Η κατασκευή είναι πολύ απλή και ερασιτεχνική, αλλά έγινε με πολλή αγάπη! 
DSC02703


Έχουμε και λέμε λοιπόν: Αρχικά πήρα έναν καμβά μικρό, χαρτοπετσέτες με σχέδια τριαντάφυλλα και εκτύπωσα σε χαρτι γλασσέ μια φωτογραφία της μικρούλας. 
Στη συνέχεια  με ένα πινέλο, πέρασα τον καμβά ένα χέρι κόλλα για ντεκουπάζ και κόλλησα δύο χαρτοπετσέτες, καλύπτοντας όλη την επιφάνεια. Μετά έκοψα γύρω γύρω τη φωτογραφία και άπλωσα από πίσω κόλλα ντεκουπάζ. Την κόλλησα πάνω στις χαρτοπετσέτες και άφησα να στεγνώσει η κόλλα. Αφού στέγνωσε εντελώς, με το πινέλο πέρασα από πάνω διαδοχικά, άλλα δύο χέρια κόλλα. Το άφησα να στεγνώσει και πάλι, ώστε να σταθεροποιηθεί. 



DSC02705

Μετά, πήρα υφασμάτινη κορδέλα σε μπορντώ απόχρωση και την κόλλησα στο περίγραμμα του καμβά. Έφτιαξα τέσσερα μικρά φιογκάκια με την κορδέλα και τα κόλλησα στις γωνίες.
Με μπορντώ ακρυλική μπογιά έγραψα το όνομα της μικρούλας και την ημερομηνία της βάφτισης. 
Έτοιμο! 
10356496_575640949217079_971270810_n

Σιγά σιγά αρχίζει η περίοδος των βαφτίσεων και είναι πολύ ωραία ιδέα για δώρο! Σαν παραλλαγή μπορείτε να κολλήσετε τη φωτογραφία ή την παράσταση που θέλετε και να βάψετε με μπογιά το γύρω γύρω. 
Καλές κατασκευές! 
Σας φιλώ!
Κατερίνα 
Μαμά για σπίτι